SKU
HI98167

pH metër profesional, portativ për birrën - HI98167

710,00 € 78.100,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 710,00 EUR (78.100,00 Lekë)

In stock

Projektuar për të sjellë thjeshtësi në testimin e pH gjatë procesit të bërjes së birrës, matësi profesional i birrës HI98167 është projektuar për t'i bërë ballë mjedisit të vështirë të fabrikës së birrës. Sonda e specializuar përmban një trup titani, majë xhami të sheshtë dhe një nyjë prej lecke ose fibrash që sigurojnë një sipërfaqe më të madhe se një nyjë qeramike standarde duke e bërë atë ideale për matjen e pH-së së mashit ose ëortit gjatë procesit të bërjes së birrës.

  • ±0.002 pH Saktësi
  • Vjen me të gjitha zgjidhjet e nevojshme dhe bateritë- gjithçka që ju duhet
  • Elektroda e specializuar për testimin e pH gjatë bërjes së birrës

beer-ph-meter-electrode-laying-down

Rritja e gjurmueshmërisë

Siguroni që të dhënat tuaja mund t'u besohet të dhënave GLP.Të dhënat përfshijnë datën, kohën, tamponët e kalibrim pH, offset, dhe pjerrësi.

Futja e të dhënave

Veçoria log-on-demand e HI98167 ju lejon të ruani deri në 100 lexime. Butoni AutoEnd mund të përdoret gjatë matjes për të mbajtur leximin e parë të qëndrueshëm në ekran automatikisht.

Aftësia më e lartë për të manovruar në fushë

I projektuar për t'u bërë ballë trokitjeve, rënieve së jetës reale, trupi IP67 siguron performancë të lartë në çdo mjedis. Matësi juaj është më i mbrojtur nga pluhuri dhe nga ndërhyrjet e ujit nga çdo drejtim. Din Quick Connect siguron një mbrojtje të mirë gjithashtu.

 

 

Matjet tuaja kërkojnë vëmendje të madhe; po ashtu edhe elektroda juaj. Matësi profesional HI98167 përmban një sondë të zëvendësueshme që është projektuar me kujdes për të matur pH në birrë.

Majë qelqi e sheshtë

Maja e sheshtë prej qelqi është e lehtë për t'u pastruar dhe parandalon mbetjet e ngurta të mblidhen në sensor.

Nyja e rrobës

HI98167 përmban një nyjë pëlhure ose fibër që siguron një sipërfaqe më të madhe se një nyjë qeramike standarde. Kjo është e dobishme kur mat pH e mostrave të lëngshme me përmbajtje më të lartë të ngurta të tilla si masha, ëort, ose birrë.

Trupi prej titani

Trupi prej titani e mbron testuesin tuaj nga thyerjet aksidentale duke e bërë atë ideal për mjedise të ashpra.

beer-ph-meter-complete-case-hi12923

Ne besojmë se blerja e një matësi duhet të jetë e thjeshtë. Matësi juaj profesional i birrës portative pH është i pajisur me gjithçka që ju nevojitet për testimin e suksesshëm menjëherë jashtë kutisë.

Tretësirë pastrimi

 pH Metri vjen me tretësirën e pastrimit që është krijuar për të mbajtur elektrodën tuaj të lirë nga majaja dhe sheqeri .Ky kombinim i koncentruar detergjentësh pastron testuesin tuaj shpejt dhe në mënyrë efektive në mënyrë që testuesi juaj të qëndrojë në gjendje optimale.

Bustinë tampone pH 4 & 7

Kur kryhet një kalibrim pH është e rëndësishme që të përdoren buferat e saktë.

Paketa e plotë

Matësi, sonda dhe aksesorët tuaj janë të gjitha të paketuara mirë në një kuti për t'u siguruar që të keni gjithçka që ju nevojitet për testimin në terren.

 

Specifikime

sku

HI98167

pH Range

-2.0 deri 20.0 pH / -2.00 deri 20.00 pH / -2.000 deri 20.000 pH

PH Rezolucioni

0.1 pH / 0.01 pH / 0.001 pH

pH Saktësia (@25°C/77°F)

±0.1 pH / ±0.01 pH / ±0.002 pH

pH Kalibrimi

Deri në pesë pika kalibrimi, shtatë tamponë standardë në dispozicion (pH 1.68, 4.01, 6.86, 7.01, 9.18, 10.01, 12.45), dhe pesë tamponë të personalizuar

mV Range

±2000.0 mV

rezolucion mV

0.1 mV

Saktësi mV

±0.2 mV

Gama e temperaturës

-20.0 deri në 120.0 °C (-4.0 deri në 248.0 °F)

Rezolucioni i temperaturës

0,1 °C (0.1 °F)

Saktësia e temperaturës (@25°C/77°F)

±0.4 °C (±0.8 °F) (duke përjashtuar gabimin e sondave)

Kompensimi i temperaturës

Automatike

Veçoria e log

Me kërkesë, 200 mostra (100 pH dhe 100 mV)

Lidhja

USB opto-izolohet nga PC Connectivity

GLP

Po.

Furnizimi me energji

Bateri 1.5V AA (4 pc.)

Konsumi i energjisë

përafrim. 200 orë përdorim të vazhdueshëm pa dritë të pasme (50 orë me backlight)

Mjedisi

0 deri në 50 °C (32 deri 122 °F) max. RH 100% IP67

Dimensionet

185 x 93 x 35.2 mm (7.3 x 3.6 x 1.4")

Pesha

400 g (14.2 oz)

Informacione *

HI98167 vjen së bashku me elektrodën FC2143, tretësirën tampone HI7004M pH 4.01 (230 mL), tretësirën tampone HI7007M pH 7.01 (2 30 mL),  tretësirën për pastrimin e elektrodave hi700682  bustina(2), 100 mL dropper (2), bateri AA 1.5V (4), hi92000 PC softëare, HI920015 mikro kabllo USB, Manual instruktiv me udhëzues,çertifikatë të cilësisë së instrumentit dhe kuti mbajtëse HI720161.

Garancia

2 vjet

Sonda e rekomanduar

Trupi i titanit FC2143, elektroda me majë të sheshtë pH me sensor të brendshëm të temperaturës, lidhësi DIN i shpejtë dhe 1 m (kabllo 3.3' )

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara