SKU
HI122-02

Matës profesional pH/mV me printer të integruar - HI122-02

1 187,00 € 130.570,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 1.187,00 EUR (130.570,00 Lekë)

In stock

HI122 është një matës profesional i pH/mV dhe temperaturës me një printer të integruar. Printeri i integruar me ndikim i inkorporuar në HI122 lejon printimin e informacionit të matjes ndërsa është në mënyra të ndryshme. Matësi vjen me elektrodën pH të qelqit HI1131P të Hanna-s dhe sondën e temperaturës HI7662-T për të lejuar kompensimin automatik të temperaturës. HI122 gjithashtu lejon matjet ORP kur përdoret me elektrodën HI3131B ORP (furnizuar veçmas). HI122 ofron shumë veçori duke përfshirë CAL Check™, kalibrimin e pH me pesë pika, regjistrimin e të dhënave, të dhëna gjithëpërfshirëse GLP dhe lidhjen me PC për t'u ofruar përdoruesve një mënyrë të thjeshtë për të organizuar dhe menaxhuar të dhënat e tyre.

  • Kompensimi automatik i temperaturës
  • CAL Check™
  • Regjistrimi i të dhënave

PH matës me printer të integruar

HI122 pH/mV dhe matësi i tavolinës së temperaturës përmban CAL Check™, një ekran LCD të qartë dhe informues, aftësi për regjistrimin e të dhënave dhe lidhje me kompjuterin. Matësi i pH me printer të integruar HI122 ka një kanal të vetëm hyrjeje që lejon matjen e pH dhe ORP. Leximet për pH mund të kompensohen manualisht ose automatikisht për ndryshimet e temperaturës me sondën e veçantë të temperaturës HI7662-T nga -20,0 në 120,0°C. Ky matës pH me printer të integruar mund të kalibrohet deri në pesë pika me një zgjedhje prej shtatë buferash standarde ose dy bufera të personalizuara. Të gjitha të dhënat GLP në lidhje me kalibrimin e pH dhe mV relativ ruhen që përdoruesi t'i shqyrtojë kur është e nevojshme. Printeri me ndikim i integruar i inkorporuar në HI122 lejon printimin sipas kërkesës së një grupi të plotë informacioni bazuar në të dhënat e matura, të vendosura ose të regjistruara ndërsa është në mënyra të ndryshme si, modaliteti i matjes, modaliteti GLP ose Setup.

 

Veçoritë me një shikim

CAL Check™

Sistemi ekskluziv i diagnostikimit CAL Check™ i Hanna siguron lexime të sakta të pH çdo herë duke paralajmëruar përdoruesit për problemet e mundshme gjatë procesit të kalibrimit. Sistemi CAL Check™ eliminon leximet e gabuara për shkak të elektrodave të ndotura ose të gabuara të pH ose solucioneve të ndotura tampon pH gjatë kalibrimit. Pas procesit të kalibrimit të drejtuar, gjendja e sondës vlerësohet dhe shfaqet një tregues që informon përdoruesin për statusin e përgjithshëm të elektrodës pH.

Kalibrimi automatik

Kalibrimi i pH mund të kryhet deri në pesë pika me shtatë buferë standardë dhe dy buferë të personalizuar.

Printer i integruar me ndikim

Printeri me ndikim i integruar i inkorporuar në HI122 përdor letër të rregullt që nuk zbehet me kalimin e kohës. Informacioni në lidhje me matjet që merren mund të printohen gjatë modalitetit të matjes, GLP ose Setup. Ky matës gjithashtu i lejon përdoruesit të printojnë informacion të detajuar në katër gjuhë për ekranet specifike të ndihmës dhe konfigurimin e instrumenteve.

Elektroda pH HI1131P

Matësi i pH me printer të integruar HI122 furnizohet me trupin e qelqit HI1131P, kryqëzim të dyfishtë, elektrodë pH të rimbushshme me një sensor tregues të bërë nga xhami me temperaturë të lartë (HT). Dizajni i kryqëzimit të dyfishtë dhe xhamit HT lejon që HI1131P të përdoret në një gamë të gjerë aplikimesh duke filluar nga mostrat me metale dhe tampon Tris deri te mostrat në temperatura të ngritura.

Kompensimi i temperaturës

Temperatura për matjet e pH mund të kompensohet automatikisht (ATC) ose manualisht (MTC) nga -20,0 në 120,0°C me përdorimin e sondës së temperaturës HI7662-T të furnizuar.

Të dhënat GLP

Të dhënat e kalibrimit për çdo kanal, duke përfshirë datën, kohën, standardet e përdorura, kompensimin dhe pjerrësinë mund të aksesohen në çdo kohë përmes menysë së këtij matësi të pH me printer të integruar.

Regjistrimi i të dhënave

Funksioni log-on-demand pranon regjistrimin e 50 mostrave. Regjistrimi i intervalit lejon që të regjistrohen deri në 1000 pika të dhënash dhe lejon përdoruesin të specifikojë intervalet kohore nga 5 sekonda deri në 180 minuta.

Transferimi i të dhënave

Me një funksion të integruar të regjistrimit, matjet ruhen në memorie jo të paqëndrueshme dhe mund të transferohen në një kompjuter përmes portës RS232.

 

Specifikime

SKU

HI122-01

Gama e pH

pH: -2.000 deri në 16.000, -2.00 deri në 16.00; mV: ±999.9, ±2000

Rezolucioni i pH

pH: 0,01, 0,001; mV: 0,1, 1

Saktësia e pH (@25°C/77°F)

±0,01 pH, ±0,002 pH; ±0,2 mV (±699,9 mV); ±0,5 mV (±999,9 mV); ±1 mV (±2000 mV)

Kalibrimi i pH

kalibrim automatik, deri në pesë pika me shtatë bufera standarde të disponueshme (1.68, 4.01, 6.86, 7.01, 9.18, 10.01, 12.45) dhe dy bufera të personalizuara

Kompensimi i temperaturës pH

automatike ose manuale nga -20,0 në 120,0 °C

Shkallë temperature

-20,0 deri në 120,0˚C, -4,0 deri në 248,0 °F

Rezolucioni i temperaturës

0,1°C (0,1°F)

Saktësia e temperaturës

±0,4°C (±0,7°F)

Elektroda pH

Elektroda pH HI1131P

Sonda e temperaturës

Sonda e temperaturës prej çeliku inox HI7662-T me kabllo 1 m (3,3') (e përfshirë)

Furnizimi me energji elektrike

Përshtatës 12 VDC (i përfshirë)

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F), RH max 95% jo kondensuese

Dimensionet

280 x 203 x 84 mm (11,0 x 8,0 x 3,3'')

Pesha

1,9 kg (4,2 lbs.)

Informacioni i porositjes

HI122-01 (115V) dhe HI122-02 (230V) furnizohen me elektrodë pH Hi1131p, sondë e temperaturës HI7662-T, Hi70004 PH 4.01 Solution Buffer Solution, Hi70007 PH 7.01 Zgjidhje Buffer Sachetet, Hi7082 3.5m KCl Electrolyte Solution (30 Ml) , (5) rrotulla letre, përshtatës 12 VDC dhe udhëzime.*

Shënime të veçanta

*Përmban printer matricë të integruar, me letër të zakonshme 44 mm

Garancia

2 vjet

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara