SKU
HI98168

Matësi profesional i pH në tokë GroLine - HI98168

710,00 € 78.100,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 710,00 EUR (78.100,00 Lekë)

In stock

I projektuar për të sjellë thjeshtësi në testimin e pH në mjedis dhe bujqësi, matësi profesional portabël i pH-it në tokë HI98168 GroLine është projektuar për futje të drejtpërdrejtë në tokë. Sonda e specializuar përmban një majë konike dhe një lidhje të trefishtë qeramike për performancë të përmirësuar në tokat që kanë një përmbajtje të ulët lagështie.

  • ±0.002 Saktësia e pH-it
  • Vjen me të gjitha tretësirat dhe bateritë e nevojshme - gjithçka që ju nevojitet për të filluar matjen menjëherë.
  • Elektrodë e specializuar për kontrollin në vend të pH-it të dheut dhe llumrave të dheut.

Rritja e gjurmueshmërisë

Sigurohuni që të dhënat tuaja të jenë të besueshme me të dhënat GLP. E aksesueshme nga një çelës fiks i dedikuar, këto të dhëna përfshijnë datën, kohën, buferët e kalibrimit të pH, kompensimin dhe pjerrësinë.

Regjistrimi i gjithanshëm i të dhënave

Funksioni log-on-demand i HI98168 ju lejon të ruani deri në 100 lexime. Butoni AutoEnd mund të përdoret gjatë matjes për të mbajtur automatikisht leximin e parë të qëndrueshëm në ekran.

Struktura

I projektuar për të përballuar goditjet dhe rëniet, trupi IP67 siguron performancë të lartë në çdo mjedis. Matësi juaj mbrohet më mirë nga pluhuri dhe depërtimi i ujit nga çdo drejtim. Quick Connect DIN siguron një mbyllje të papërshkueshme nga uji.

 

Matjet tuaja kërkojnë vëmendje të detajuar; kështu duhet edhe elektroda juaj. Matësi HI98168 përmban një sondë të integruar që është projektuar me kujdes për të matur pH-in e tokës.

Kryqëzimi i trefishtë prej qeramike

HI12923 ka tre fije qeramike që lejojnë elektrolitin të rrjedhë me një shpejtësi të lartë nga pjesa e brendshme e sondës në pjesën e jashtme. Një shkallë më e lartë e rrjedhës rrit saktësinë e matjeve të tokës me lagështi më të ulët.

Majë qelqi konike

Dizajni i majës në formë konike lejon depërtimin në dheun dhe llumrat e dheut.

Trup prej qelqi

Një trup qelqi është i lehtë për t'u pastruar dhe është kimikisht rezistent dhe i shpejtë për të arritur ekuilibrin termik për një matje më të shpejtë dhe më të qëndrueshme. Ne besojmë se blerja e një matësi duhet të jetë e thjeshtë. pH-metri juaj profesional portativ i tokës është i pajisur me gjithçka që ju nevojitet për testim të suksesshëm menjëherë nga kutia.

Tretësirat pastruese

Matësi juaj i pH në tokë vjen me një tretësirë pastruese që është krijuar për të mbajtur elektrodën tuaj të pastër nga materialet organike që gjenden në tokë. Ky kombinim i përqendruar i detergjenteve pastron testuesin tuaj shpejt dhe në mënyrë efektive, në mënyrë që testuesi juaj të qëndrojë në gjendjen optimale.

Bufer  me bustinë për pH 4 dhe 7

Gjatë kryerjes së një kalibrimi të pH është e rëndësishme që të përdoren buferat e duhur. Ne përfshijmë disa bufera fillestare për t'ju ndihmuar.

Paketa e kompletuar

Matësi juaj, sonda dhe aksesorët janë të paketuara të gjitha mirë në një kuti mbajtëse të fortë për t'u siguruar që keni gjithçka që ju nevojitet për testimin në terren në lëvizje.

 

 

Specifikimet:

pH Intervali 

-2.0 në 20.0 pH; -2.00 në 20.00 pH; -2.000 në 20.000 

pH Rezolucioni

0.1 pH; 0.01 pH; 0.001 

pH Saktësia 

±0.1 pH; ±0.01 pH; ±0.002 

pH Kalibrimi

 

Mbi pesë pika kalibrimi, shtatë bufera standard

 (1.68, 4.01, 6.86, 7.01, 9.18, 10.01, 12.45) dhe bufera të kombinuar 

Kompensimi i temperaturës 

automatik ose manual nga -20.0 në 120.0°C (-4.0 në 248.0°F) 

mV Intervali

±2000 

mV Rezolucioni 

0.1 

mV Saktësia

±0.4 °C / ±0.8 °F 

Gama relative e zhvendosjes mV

±2000 

mV Intervali temperaturës 

20.0 në 120.0 °C (-4.0 në 248.0°F) 

Rezolucioni 

0.1°C (0.1°F) 

Saktësia

±0.4°C (±0.8°F) (duke përjashtuar gabimet e sondës)

Informacion shtesë 

 

pH sonda

 

Elektrodë pH  HI12923 me majë konike, sensor të brendshëm të temperaturës,lidhës i shpejtë DIN

dhe 1 m (kabllo 3,3')

Kurva kalibrimit

 

nga 80 në 110% Log on Demand Deri në 200 mostra (100 pH, 100 mV)

Lidhja PC  

USB i izoluar “opto” me softuerin HI92000 dhe kabllo mikro USB

Input Impedence 

10¹² Ω 

Lloji i baterisë

 

1.5V AA bateri (4) / afërsisht 200 orë punë pa dritën e pasme (50 orë me dritë) 

Fikja automatike 

i zgjedhur nga përdoruesi: 5, 10, 30, 60 min ose i ç’aktivizuar

Mjedisi

0 në 50°C (32 në 122°F); RH 100% IP67 

Dimensioni/Pesha

 

185 x 93 x 35.2 mm (7.3 x 3.6 x 1.4”) / 400 g (14.2 oz.) 

Informacion*

 

Paketohet me: Elektrodën e qelqit HI2923, tretësirën buferike pH=4.01 (230 mL) HI7004, tretësirën

buferike pH=7.01 (230 mL) HI7007, tretësirë përgatitore për mostrën e dheut (230 mL) HI7051M,

tretësirë pastruese për depozitimet e tokës në elektrodë HI700663 (1), tretësirë pastruese për

depozitimet e humusit në elektrodë HI700664 (1),  HI721319 një shpues toke (1), 100 mL gotë plastike, (2),

 1.5V AA bateri (4), HI92000 PC software, HI920015 micro USB , manual udhëzimi me

udhëzues për fillimin e shpejtë, certifikatë cilësie  dhe çantë mbajtëse HI720161.

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara