SKU
HI98191

pH metër portativ profesional i papërshkrueshëm nga uji për pH/ORP/ISE- HI98191

717,00 € 78.870,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 717,00 EUR (78.870,00 Lekë)

In stock

HI98191 është një matës i fortë, i lëvizshëm për pH/ORP/ISE me performancën dhe veçoritë e një matësi tavoline. Ky matës profesional i papërshkueshëm nga uji përputhet me standardet IP67 dhe mat pH, ORP, ISE dhe temperaturën. HI98191 furnizohet me të gjithë aksesorët e nevojshëm për të kryer një matje pH/temperaturë të paketuar në një kuti mbajtëse të qëndrueshme.

  • CAL Check™
  • Zgjedhja e Njësive të Përqendrimit
  • Funksionim ergonomik

Për matjen e pH HI98191 vjen me një elektrodë pH HI72911B me trup prej titani me një sensor të integruar të temperaturës për lexime automatike të kompensimit të temperaturës. Trupi i titanit është kimikisht rezistent ndaj kimikateve agresive dhe është praktikisht i pathyeshëm.

Veçoria unike CAL Check™ e Hanna-s paralajmëron përdoruesin për problemet e mundshme gjatë procesit të kalibrimit të pH. Duke krahasuar të dhënat e kalibrimit të mëparshëm me kalibrimin aktual, njehsori do të njoftojë përdoruesin në ekran kur sonda duhet të pastrohet ose nëse është e prishur dhe nëse buferi i pH mund të jetë i kontaminuar. Pas kalibrimit, gjendja e përgjithshme e sondës shfaqet si përqindje nga 0 në 100% në rritje prej 10%. Gjendja e sondës ndikohet nga karakteristikat e zhvendosjes dhe të pjerrësisë së elektrodës pH dhe shfaqet në ekranin e matjes në ditën e kalibrimit dhe në të dhënat GLP. Kalibrimi i pH mund të kryhet deri në pesë pika me shtatë buferë standardë të pH të programuar paraprakisht dhe pesë të personalizuara për të arritur një saktësi pH prej ±0,002 me rezolucion pH ±0,001.

HI98191 ka 15 sensorë të ndryshëm ISE të paraprogramuar brenda njehsorit. Duke zgjedhur ISE-në e duhur në menunë e konfigurimit ISE, ngarkesa e përshtatshme e joneve dhe pesha molare e joneve aplikohen për të shfaqur përqindjen e pjerrësisë ISE. Përdoruesit më pas mund të kalibrojnë deri në pesë pika me zgjedhjen e gjashtë vlerave standarde. Ky matës lejon një zgjedhje të gjerë të njësive matëse (ppm, ppt, g/L, ppb, μg/L, mg/mL, M, mol/L, mmol/L, % w/v, të përcaktuar nga përdoruesi) dhe ka një diapazoni i matjes prej 1,00 x 10-7 deri në 9,99 x 1010.

Duke shtypur tastin virtual "AutoHold" i parë në modalitetin e matjes, njehsori do të ngrijë një lexim të qëndrueshëm duke lejuar që leximi të dokumentohet ose regjistrohet. Mund të aktivizohet një paralajmërim "jashtë diapazonit të kalibrimit" që do të paralajmërojë përdoruesin kur një lexim nuk është brenda grupit të vlerave të kalibruara të pH.

Modaliteti log-on-demand lejon përdoruesin të regjistrojë dhe të ruajë deri në 300 mostra (100 secila për pH, mV dhe ISE). Këto të dhëna së bashku me të dhënat e lidhura GLP mund të transferohen më pas në një kompjuter me kabllon mikro USB të Hanna-s HI920015 dhe softuerin HI92000.

Kërkoni ndihmë në çdo kohë me shtypjen e një butoni të dedikuar dhe shikoni informacionin specifik të përmbajtjes në ekran.

LCD-ja grafike me kontrast të lartë është e lehtë për t'u lexuar jashtë në rrezet e diellit të shndritshme, si dhe në zona me ndriçim të ulët me dritë prapa. Një kombinim i çelësave të dedikuar dhe virtualë lejon funksionim të lehtë dhe intuitive.

Kutia kompakte, e qëndrueshme e transportit është termoformuar për të mbajtur të gjithë komponentët e nevojshëm për të marrë një matje në terren, duke përfshirë njehsorin, elektrodën dhe gotat.

Karakteristikat në ekran

Ekrani i konfigurimit

Ekrani ynë i gjerë i konfigurimit përmban një mori opsionesh të konfigurueshme si ora, data, njësitë e temperatures, gjuha dhe udhëzuesit e ndihmës. 

Kalibrimi

Kalibrimi i pH përmban mesazhe të detajuara CAL Check™. Paralajmëron përdoruesin për problemet e mundshme gjatë kalibrimit, duke përfshirë kohën e pastrimit të elektrodës dhe ndotjen e mundshme të buferit.

GLP

Funksionet gjithëpërfshirëse GLP janë drejtpërdrejt të aksesueshme duke shtypur tastin GLP. Mund të rishikohen të dhënat e kalibrimit, duke përfshirë: datën, kohën, zhvendosjen, pjerrësinë dhe buferët e përdorur në kalibrimin e fundit.

 

Matjet ISE

HI98191 përfshin matjet ISE kur përdoret me përzgjedhjen tonë të gjerë të elektrodave ISE ose një version të personalizuar.

 

Karakteristikat dhe Përfitimet

 

Dizajn ergonomik, i fortë, i papërshkueshëm nga uji (IP67).

 

pH CAL Check™

  • Paralajmëron përdoruesin për problemet e mundshme gjatë kalibrimit, duke përfshirë kohën e pastrimit të elektrodës dhe ndotjen e mundshme të buferit.
  • Shfaq gjendjen e përgjithshme të sondës bazuar në zhvendosjen dhe pjerrësinë pas kalibrimit

 

·       Leximi i drejtpërdrejtë i përqendrimit ISE me një zgjedhje të njësive të përqendrimit

·       Kompensimi automatik i temperaturës

·       Kalibrimi i pH me pesë pika, me shtatë bufera standarde dhe pesë bufera të personalizuara

 

Identifikohu sipas kërkesës

  • Ruani të dhënat e matjes me shtypjen e një butoni

Ngrirja automatike

  • Ngri një lexim të qëndrueshëm në ekran për regjistrim

Karakteristikat GLP

  • Të dhënat GLP duke përfshirë datën, kohën, vlerat e kalibruara, pjerrësinë dhe kompensimin (pH)

·        Koha e kalibrimit për të njoftuar përdoruesin në një interval të caktuar kur kalibrimi ka skaduar

Zgjedhja e shumë gjuhëve

·        Jetëgjatësia e baterisë 200 orë me nivelin e baterisë të shfaqur në ekranin e matjes

·        Ndihmë kontekstuale me shtypjen e një butoni

·        Ndriçim i pasmë, Lidhje grafike LCD

  • Lidhja me kompjuterin nëpërmjet një softueri mikro USB të opto-izoluar dhe HI92000

 

Specifikimet

Specifikime:

Detaje

sku

HI98191

Intervali i pH

-2,0 deri në 20,0 pH / -2,00 deri në 20,00 pH / -2,000 deri në 20,000 pH

Rezolucioni i pH

0,1 pH / 0,01 pH / 0,001 pH

Saktësia e pH (@25°C/77°F)

±0,1 pH / ±0,01 pH / ±0,002 pH

Kalibrimi i pH

Kalibrim deri në pesë pika, shtatë bufera standarde të disponueshme

(pH 1.68, 4.01, 6.86, 7.01, 9.18, 10.01, 12.45) dhe pesë bufera të personalizuara

Intervali mV

±2000,0 mV

Rezolucioni mV

0,1 mV

Saktësia mV

±0,2 mV

Intervali temperatura

-20,0 deri në 120,0 °C (-4,0 deri në 248,0 °F)

Rezolucioni i temperaturës

0,1 °C (0,1 °F)

Saktësia e temperaturës (@25°C/77°F)

±0,4 °C (±0,8 °F) (duke përjashtuar gabimin e sondës)

Intervali ISE

nga 1,00 E-7 në 9,99 E10 përqendrim

Rezolucioni ISE

3 shifra 0.01; 0.1; 1; 10 përqendrimi

Saktësia ISE

±0,5% e leximit (jonet monovalente), ±1% e leximit (jonet dyvalente)

Kalibrimi ISE

Kalibrim deri në pesë pika, gjashtë zgjidhje standarde të disponueshme (0.1, 1, 10, 100, 1000, 10000 ppm)

Kompensimi i temperaturës

manual ose automatik nga -20,0 në 120,0°C (-4,0 deri në 248,0°F)

Funksioni i regjistrimit

Sipas kërkesës, 200 mostra (100 pH dhe 100 mV)

Lidhshmëria

Lidhshmëria me PC - USB e izoluar opto me softuer opsional HI92000 dhe kabllo mikro USB

GLP

po

Furnizimi me energji elektrike

Bateritë AA 1,5 V (4 copë)

Konsumimi i energjisë

përafërsisht. 200 orë përdorim të vazhdueshëm pa dritë prapa (50 orë me dritë prapa)

Mjedisi

6 deri në 50 °C (32 deri në 122 °F) maksimale. RH 100% IP67

Dimensionet

191 x 93 x 35,2 mm (7,3 x 3,6 x 1,4”)

Pesha

406 g (14,2 oz)

Informacion*

HI98191 paketohet me elektrodën e pH me trup titani HI72911B, solucion buferik HI7004M pH 4.01 (230 mL), HI7007M pH 7.01 solucion ​​buferik (230 mL), HI700601 2001 solucion për pastrimin e elektrodës bustina (2 x 20 mL), bateritë AA 1.5V (4), softuer për PC HI92000, kabllo mikro USB HI920015, manual udhëzimi, udhëzues për fillimin e shpejtë, certifikatë e cilësisë së instrumentit dhe çantë mbajtëse HI720191.

Sonda e rekomanduar

HI72911B Trupi titani, elektrodë pH me sensor të brendshëm të temperaturës, lidhës BNC dhe 1 m (kabllo 3,3')

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara