SKU
HI84532-55

Standarti I kalibrimit të pompës për acidet e titullueshme në mini titulluesin e lëngjeve të frutave - HI84532-55

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

HI84532-55U është një shishe 230 mL e tretësires së kalibrimit të pompës që përdoret për të kalibruar sistemin e dozimit të Titratable Acidity Mini Titrator për Analizën e Lëngjeve të Frutave. Një pompë dosimi e kalibruar lejon përcaktimin e saktë të sasisë së titrantit të përdorur kur kryen një titullim. Sasia e vëllimit të dozuar së bashku me përqendrimin e titrantit përcaktohen nga formula e paraprogramuar brenda HI84532 në përcaktimin e aciditetit të titullueshëm. Procedura e kalibrimi të pompës duhet të kryhet kurdo që të zëvendësohet elektroda. Kalibrimi rutinë rekomandohet për të siguruar saktësinë më të lartë kur kryen një titrim.

  • Tretësire pre made
  • Data e skadencës dhe numri LOT të shënuar qartë
  • Paketim i përsosur për të siguruar cilësinë

Standardi i Kalibrimi i Pompës për Aciditetin  në Lëngun e Frutave

Bottom of Form

HI84532-55 është një shishe 230 mL që përmban  tretësire standarde që përdoret si për përcaktimin e ulët dhe të lartë të gamës së aciditetit në lëngun e frutave. Aciditeti titratable në lëngun e frutave, siç është kryer në mini titrator HI84532, përdor një përgatitje të thjeshtë , një pompë dosing titrant me cilësi të lartë, detektor potentiometrik të fundit, dhe llogaritje automatike. Për të ruajtur saktësinë e lartë të titratorit, është e nevojshme një procedurë e thjeshtë e kalibrimi të pompës. Një ndryshim i diapazonit të matjes kërkon një titrant të ndryshëm . Kalibrimi i pompës përfshin analizën e një vëllimi të njohur të një tretësireje të njohur dhe kompenson ndryshimet në dozimin e pompës që mund të ndodhin për shkak të shumë faktorëve.Kjo procedurë duhet të kryhet rregullisht me tretësiren e kalibrimi të pompës HI84532-55 për të përcaktuar me saktësi nivelet e aciditetit në produktet e lëngut të frutave. Reagentët zëvendësues të nevojshëm për të operuar HI84532 përfshijnë:

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara