SKU
HI84531-55

Standardi i kalibrimit të pompës për tituesin e vogël të alkalinitetit të titrueshëm në ujë - HI84531-55

20,00 € 2.200,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 20,00 EUR (2.200,00 Lekë)

In stock

HI84531-55 është një shishe 230 mL me solucionin e kalibrimit të pompës që përdoret për të kalibruar sistemin e dozimit të Mini Titratorit të Titueshëm të Alkalinitetit HI84531 për analizën e ujit. Një pompë dozimi e kalibruar lejon përcaktimin e saktë të sasisë së titrantit të përdorur gjatë kryerjes së një titrimi. Sasia e volumit të dozuar së bashku me përqendrimin e titrantit përdoret nga formula e para-programuar brenda HI84531 në përcaktimin e saktë të alkalinitetit të titrueshëm. Procedura e kalibrimit të pompës duhet të kryhet sa herë që zëvendësohet titruesi ose elektroda pH. Kalibrimi rutinë rekomandohet për të siguruar saktësinë më të lartë gjatë kryerjes së një titrimi.

  • Zgjidhje e matur paraprakisht
  • Data e skadencës dhe numri i lotit të shënuar qartë
  • Shishe e ajrosur me vulë të papërshtatshme për të siguruar cilësi

Standardi i Kalibrimit të Pompës

HI84531-55 është një shishe 230 mL me zgjidhje standarde të kalibrimit të pompës që përdoret për përcaktimin e alkalinitetit në ujë si në diapazonin e ulët ashtu edhe për atë të lartë. Alkaliniteti i titrueshëm në ujëra, siç kryhet në mini-tituesin HI84531, përdor një përgatitje të thjeshtë kampioni, një pompë dozimi titranti me cilësi të lartë, detektor potenciometrik të pikës fundore dhe llogaritje automatike. Për të ruajtur saktësinë e lartë të tituesit, kërkohet një procedurë e thjeshtë e kalibrimit të pompës. Ndryshimi i diapazonit të matjes kërkon një titran tjetër së bashku me një rikalibrim të pompës. Kalibrimi i pompës përfshin analizën e një vëllimi të njohur të një solucioni të njohur dhe kompenson ndryshimet në dozimin e pompës që mund të ndodhin për shkak të shumë faktorëve, duke përfshirë shtrirjen e tubit ose plakjen. Kjo procedurë duhet të kryhet rregullisht me solucionin e kalibrimit të pompës HI84531-55 për të përcaktuar me saktësi nivelet e alkalinitetit në ujë.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara