SKU
FC100B

Elektroda e pH me trup PVDF për produktet e qumështit - FC100B

183,00 € 20.130,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 183,00 EUR (20.130,00 Lekë)

In stock

FC100B është një elektrodë pH me trup PVDF, e rimbushshme për produktet e qumështit me një lidhës BNC. Kjo elektrodë e vetme qeramike me lidhje të dyfishtë ka një sondë prej xhami dhe një trup plastik të kategorisë ushqimore. Ky dizajn është ideal për matjet e pH në industrinë ushqimore, duke përfshirë salcat, lëngjet, produktet e qumështit dhe forma të tjera të lëngshme të ushqimit. Intervali i rekomanduar e temperaturës së funksionimit është nga 0 në 80°C.

  • Trup PVDF i qëndrueshëm
  • Dizajni i kryqëzimit të dyfishtë
  • Elektroda e rimbushshme

Elektroda e pH me trup PVDF për produktet e qumështit

Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të gjerë elektrodash pH që janë të dizajnuara për shumë aplikacione të ndryshme. Lloji i xhamit që përdoret për të përcaktuar pH, forma e llambës, materiali i trupit, lloji i kryqëzimit, lloji i referencës dhe elektroliti i përdorur janë vetëm disa nga veçoritë e projektimit. FC100B përdor qelq për qëllime të përgjithshme (GP), llambë sferike, trup PVDF të kategorisë ushqimore, copëza qeramike, kryqëzim të dyfishtë dhe mund të rimbushet me 3,5 M KCl.

Formulimi i qelqit për qëllime të përgjithshme 

Xhami me qëllim të përgjithshëm (GP), siç nënkupton edhe emri, është një formulim standard qelqi që përdoret për përdorim të përgjithshëm. Një elektrodë pH me xham GP do të ketë një rezistencë prej 100 megaohm në 25 °C dhe është e përshtatshme për matjen e pH të mostrave që janë në temperaturat e ambientit. FC100B është i përshtatshëm për t'u përdorur me mostra që masin nga 0 në 80 °C.

Llambë sferike

Llamba sferike është për përdorim të përgjithshëm në industrinë ushqimore. Matjet mund të bëhen në lëngje ose produkte ushqimore të ngurta dhe gjysmë të ngurta. Forma të tjera majash përfshijnë strukturën konike për depërtim dhe maja e sheshtë për matjet e sipërfaqes.

Trupi PVDF

Poliviniliden fluori (PVDF) është një plastikë e kategorisë ushqimore që është rezistente ndaj shumicës së kimikateve dhe tretësve, duke përfshirë hipokloritin e natriumit. Ka rezistencë të lartë ndaj gërryerjes, forcë mekanike dhe rezistencë ndaj rrezatimit ultravjollcë dhe bërthamor. PVDF është gjithashtu rezistent ndaj rritjes së kërpudhave.

Referenca e dyfishtë prej qeramike

FC100B është një dizajn me kryqëzim të dyfishtë. Elektrodat e pH janë të disponueshme si kryqëzim i vetëm ose i dyfishtë.  Kryqëzimi i njohur gjithashtu si një urë kripe është një komponent i domosdoshëm i qarkut elektrik. Lëvizja e joneve duhet të rrjedhë nëpër kryqëzim për një lexim të qëndrueshëm. 

Rimbushëse

FC100B është një sondë e rimbushshme. Meqenëse është një elektrodë pH me lidhje të dyfishtë, tretësira mbushëse është HI7082 3.5M KCl. Kjo tretësirë ​​nuk përmban argjend si me elektrodën me një lidhje të vetme. Mungesa e argjendit do të parandalojë formimin e çdo precipitati argjendi në sipërfaqen e kryqëzimit dhe bllokimin e tij. Bllokimi i kryqëzimit do të rezultojë në lexime të pasakta dhe të çrregullta.

Lidhësi BNC

FC100B përdor një lidhës BNC. Ky lloj lidhësi është universal dhe mund të përdoret në çdo matës pH që ka hyrjen e sondës femërore BNC. Llojet e tjera të lidhësve përfshijnë DIN, llojin e vidës, tipin T dhe 3.5 mm.

Specifikimet:

Specifikime

Detaje

SKU

FC100B

Përshkrimi

elektrodë pH

Referenca

dyfishe, Ag/AgCl

Kryqëzimi / Shpejtësia e Fluksit

qeramike, e vetme / 15-20 µL/h

Elektroliti

KCl 3.5M

Presioni maksimal

0.1 bar

Intervali

pH: 0 deri në 13

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

0 deri në 80°C (32 deri në 176°F) - GP

Struktura

sferike (diametri: 7,5 mm)

Sensor temperature

jo

Përforcues

jo

Materiali i trupit

PVDF

Kabulli

koaksial; 1 m (3,3')

Përdorimi i rekomanduar

industria ushqimore (përdorim i përgjithshëm), qumësht

Lidhja

BNC

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara