SKU
HI9828-25

Tretësirë për Kalibrim të Shpejtë (shishe 500 ml) - HI9828-25

50,00 € 5.500,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 50,00 EUR (5.500,00 Lekë)

Out of stock

HI9828-25 është një tretësirë e shpejtë kalibruese për përdorim me familjen e matësve multiparametric portativë të Hanna-s. Ai siguron një pikë të vetme kalibrimi për pH dhe përcjellshmëri dhe është ideal për përdorim në terren.

  • Kalibrim i vetëm, gati në terren
  • Kalibrim i shpejtë

Kalibrimi i vetëm, gati në terren - Për kalibrimin në terren, tretësira jonë e kalibrimit të shpejtë i lejon përdoruesit të standardizojnë pH dhe përcjellshmërinë në disa hapa të shpejtë.

Kalibrim i shpejtë - Shishja e kalibrimit përshtatet mirë në kutinë e njehsorit të termoformuar duke siguruar transport të lehtë dhe rezistent ndaj rrjedhjeve.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara