SKU
HI5036-023

Tretësirë kalibruese për linjën Groline ( pH dhe EC ) (230 ml) HI5036-023

17,00 € 1.870,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 17,00 EUR (1.870,00 Lekë)

In stock

HI5036-023 është një tretësirë e shpejtë kalibrimi për përdorim me matësit GroLine të Hanna-s. Përdorimi i Quick Cal që gjendet në metra të përputhshëm lejon një kalibrim të një pike të vetme për sensorët e pH dhe/ose përcjellshmëria. Çdo shishe ka numrin e lotit dhe datën e skadencës të stampuar në të .Linja e tretësirave të kalibrimit të Hannës është formuluar posaçërisht për të pasur një skadim prej 5 vjetësh nga data e prodhimit për një copë të pahapur. HI5036-023 vjen në formatin 230 ml

  • Paketim cilësor për të siguruar kështu cilësi dhe freski
  • Dy tretësira kalibrimi për çmimin e njërës
  • Data e skadencës stampohet në shishe

HI5036-023 është një tretësirë cilësore kalibrimi  e prodhuar në përputhje me standardet ISO 3696/BS3978 duke përdorur kripërat e pastërtisë së lartë, ujin e deionizuar, ekuilibrat e çertifikuar të kontrolluara  një mjedis të kontrolluar me temperaturë të monitoruar me termometër të çertifikuar.

Tretësirë e shpejtë  kalibrimi

  • Tretësirë kalibrimi për metrat GroLine pH dhe EC/TDS
  • vlera tampon e kalibrimi pH 6.86
  • Ec calibration standard value of 5,000 μS/cm (5.00 mS/cm)

Çdo bustinë ka të shënuar nr. Lot dhe datën e skadimit.

  • Buferët Hanna janë formuluar posaçërisht për të patur një skadim prej 5 vjetësh nga prodhimi për një bustinë të pahapur.

Specifikime

Madhësia 

230 mL 

Sasia  Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara