SKU
HI50036P

Tretësirë kalibruese për linjën Groline ( Matësit e pH dhe EC) (25 x 20 mL bustina) - HI50036P

36,00 € 3.960,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 36,00 EUR (3.960,00 Lekë)

In stock

HI50036P është një tretësirë e shpejtë kalibrimi për përdorim me matësit GroLine të Hanna-s. Përdorimi i Quick Cal që gjendet në metra të përputhshëm lejon një kalibrim të një pike të vetme për sensorët e pH dhe/ose përcjellshmëria. Çdo bustinë ka numrin e lotit dhe datën e skadencës të stampuar në të .Linja e tretësirave të kalibrimit të Hannës është formuluar posaçërisht për të pasur një skadim prej 5 vjetësh nga data e prodhimit për një copë të pahapur. HI50036P përmban 25 bustina që përmbajnë 20 mL tretësirë.

  • Një perdorimshme duke siguruar kështu cilësi dhe freski
  • Dy tretësira kalibrimi për çmimin e njërës
  • Data e skadencës stampohet në paketë

HI50036P është një tretësirë cilësore kalibrimi  i prodhuar në përputhje me standardet ISO 3696/BS3978 duke përdorur kripërat e pastërtisë së lartë, ujin e deionizuar, ekuilibrat e çertifikuar të kontrolluara  një mjedis të kontrolluar me temperaturë të monitoruar me termometër të çertifikuar.

Tretësirë e shpejtë  kalibrimi

  • Tretësirë kalibrimi për metrat GroLine pH dhe EC/TDS
  • vlera tampon e kalibrimi pH 6.86
  • Ec calibration standard value of 5,000 μS/cm (5.00 mS/cm)

Lehtësia e paketimit individual

  • Ideal për përdoruesit që nuk kalibrojnë shpesh
  • Ideale për përdorim në terren
  • Çdo paketim është i freskët si dita kur u paketua.

Çdo bustinë ka të shënuar nr. Lot dhe datën e skadimit.

  • Buferët Hanna janë formuluar posaçërisht për të patur një skadim prej 5 vjetësh nga prodhimi për një bustinë të pahapur.

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara