SKU
HI3314

Sonda e Rezistencës për Përdorim me BL983314 - HI3314

200,00 € 22.000,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 200,00 EUR (22.000,00 Lekë)

In stock

Sonda e Rezistencës për Përdorim me BL983314 - HI3314

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara