SKU
HI766A

Sonda Termoçift Lloji-K me Rul dhe Dorezë - HI766A

112,00 € 12.320,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 112,00 EUR (12.320,00 Lekë)

In stock

HI766A është një sondë termoçift e tipit K me një dorezë të krijuar për t'u përdorur me një termometër termoçift. Kabulli shtrihet 1 m (3,3') nga doreza deri te lidhësi i termoçiftit me njehsor. Sipërfaqja fleksibël e sondës i lejon përdoruesit të marrin lexime shumë të sakta të temperaturës të sipërfaqeve konvekse, rrotullave lëvizëse dhe fasadave të tjera që janë të vështira për t'u matur.

  • Mat deri në 320°C (600°F)
  • Koha e përgjigjes 7 sekonda
  • Çelik inoks

Sonda termoçift e llojit-K me Dorezë - HI766A është projektuar për të matur temperaturën e sipërfaqeve konvekse dhe të tjera të lakuara që mund të jenë të vështira për t'u matur. Koha e përgjigjes së një matjeje ndikohet nga pozicioni i sensorit në lidhje me sipërfaqen që matet. Ndërtimi i sipërfaqes së HI766A ofron një përgjigje të shpejtë 7 sekondash për një lexim të temperaturës. Me një konstruksion të fortë, rezistent ndaj korrozionit, çelik inoks, kjo sondë është në gjendje të matë sipërfaqet deri në 320°C (600°F).

Specifikimet

SKU

HI766A

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

320°C (600°F)

Koha e përgjigjes (90% e vlerës përfundimtare)

4 sekonda

Gjatësia e trupit

280 mm x 100 mm (11" x 3,9")

Sensor temperature

po

Materiali i trupit

çelik inoks

Kabulli

poliuretani (PUR)/i mbështjellë; 1 m (3,3')

Përdorimi i rekomanduar

sipërfaqe konvekse, rrotulla lëvizëseTë gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara