SKU
HI98319

TESTUES I KRIPSHMËRISË HI98319

93,00 € 10.230,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 93,00 EUR (10.230,00 Lekë)

In stock

I krijuar për të sjellë thjeshtësi në testimin e kripës gjatë çdo procesi, testuesi i kripshmërisë detare HI98319 mat përçueshmërinë (EC) për të përcaktuar kripësinë e ujit natyror dhe artificial të detit. Brenda pak sekondash, kripësia dhe temperatura shfaqen në mënyrë dixhitale në LCD.

 

  • Shfaq rezultatet në (ppt), Njësi praktike të kripësisë (PSU) ose graviteti specifik (S.G.).
  • Vjen me të gjitha tretësirat dhe bateritë e nevojshme - gjithçka që ju nevojitet për të filluar matjen menjëherë.
  • Ideale për testimin e kripësisë në akuariume, fusha dhe mjedise industriale.

marine-salinity-tester-hi98319

Karakteristikat më të mira për testim më të mirë

Një tregues i qëndrueshmërisë në ekran siguron nivelin më të lartë të saktësisë në rezultatet tuaja. Funksioni i përzgjedhshëm i fikjes automatike zgjat jetën nëse matësi lihet aksidentalisht i ndezur.

Madhësia e përshtatshme

Madhësia kompakte e bën testuesin HI98319 ideal për testimin në lëvizje. Ekrani LCD me shumë nivele ofron lexime të kripësisë dhe temperaturës me një shikim nga çdo kënd, ndërkohë që funksionimi i dyfishtë i butonave thjeshton procesin e testimit për çdo përdorues.

Jetë e gjatë e baterisë

Bateria e përfshirë CR2032 Li-ion siguron deri në 100 orë përdorim të vazhdueshëm. Ikona e baterisë do të pulsojë për t'ju bërë të ditur se është koha për të ndryshuar baterinë në mënyrë që të mos humbisni kurrë një matje.

marine-salinity-tester-sensors-hi98319

Sensorë grafiti

Ndryshe nga sensorët e çelikut inox, sensorët e grafitit reduktojnë efektet e polarizimit dhe nuk oksidohen për lexime më të sakta.

I qëndrueshëm

I projektuar për t'i bërë ballë goditjeve, rënieve të jetës reale, trupi i papërshkueshëm nga uji siguron performancë të lartë në çdo mjedis. Këta matës janë plotësisht të mbrojtur nga pluhuri dhe depërtimi i ujit nga çdo drejtim.

Sonda e integruar e temperaturës

Matjet e përçueshmërisë janë shumë të ndjeshme ndaj ndryshimeve të temperaturës. HI98319 ka një sensor të ekspozuar të temperaturës për të siguruar lexime të shpejta dhe të kompensuara me saktësi edhe gjatë luhatjeve të papritura të temperaturës.

Ne besojmë se blerja e një testuesi duhet të jetë e thjeshtë. Testuesi juaj i kripës detare HI98319 është i pajisur me gjithçka që ju nevojitet për testim të suksesshëm menjëherë sapo nxirrni matësin  nga kutia.

marine-salinity-tester-kit-hi98319

35,00 ppt Tretësira standarde e kalibrimit në formë bustine (4)

Gjatë kryerjes së një kalibrimi është e rëndësishme që të përdoren buferët e duhur. Ne përfshijmë disa bufera fillestar për t'ju ndihmuar. Bustinat me përdorim të vetëm janë të mbyllura individualisht, kështu që ju përdorni bufer të freskët sa herë që kalibroni.

 

Testuesi juaj vjen me një çantë transporti falas për ta mbajtur testuesin tuaj të sigurt nga rëniet ose goditjet e mundshme kur nuk është në përdorim.

 

Specifikimet

SKU

HI98319

Diapazoni i kripësisë

0.0 deri në 70.0 ppt (g/L); 0.0 deri në 70.0 PSU; 1.000 deri në 1.041 S.G.

Rezolucioni i kripësisë

0.1 ppt (g/L); 0.1 PSU; 0.001

Saktësia e  kripësisë

±1 ppt për 0.0 deri në 40.0 ppt; ±2 ppt për lexime mbi 40.0 ppt; ±1 PSU për 0.0 deri 40.0 PSU ; ±2 PSU për lexime mbi 40.0 PSU; ±0.001 S.G.

Kalibrimi i kripësisë

automatike, pika e vetme 35.00 ppt

Kompensimi i temperaturës së kripësisë

automatike nga 5 në 50.0 ºC

Gama e temperaturës

0.0 deri në 50.0°C; 32.0 deri në 122.0°F

Rezolucioni i temperaturës

0.1°C; 0.1°F

Saktësia e temperaturës

±0.5°C; 1°F

Lloji i baterisë / jeta

CR2032 3V Li-Ion (1 pc.) / rreth 100 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50 °C (32 °C deri në 122 °F); Rh max 100%

Dimensionet

160 x 40 x 17 mm (6.3 x 1.6 x 0.7")

Pesha

68 g (2.4 oz.) pa bateri

Informacione për porositje

Çdo matës vjen së bashku me: bateri CR2032 (brenda matësit), Mëngë Ruajtje / Mbrojtje, Manual Udhëzimi, Çertifikatë Cilësie, dhe bustinë me tretësirë standarte të kalibrimit 35.00 ppt (4 pcs.)

Garanci

1 vit

Metoda

ppt - Tabelat Oqeanografike Ndërkombëtare; PSU - Metodat Standarde për Ekzaminimin e Ujit dhe Ujërave të Ndotura, 2510 B, Metoda e Përçueshmërisë Elektrike; S.G.- Metodat Standarde për Ekzaminimin e Ujit dhe Ujërave të Ndotura, 2510 C, Metoda e Densitetit

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara