SKU
HI781

Nitratet Low Range tek ujërat e kripur Checker® HC - HI781

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Merrni rezultate shumë të sakta me Kolorimetrin e Nitrateve HI781. Me një lexim dixhital, nuk ka më vështirësi për të përcaktuar ngjyrat vizualisht. Dizajni kompakt i këtij testuesi të nitratit përshtatet në xhepin tuaj ose ruhet lehtësisht në dyqanin tuaj.

  • Më i lehtë për t'u përdorur dhe më i saktë se kitet kimike. 
  • Funksionimi me një buton e bën të thjeshtë marrjen e rezultateve tuaja të nitrateve.
  • I shkëlqyeshëm për akuariume me ujë të kripur.

HI781 Checker®HC (Kolorimetër dore) është një mënyrë e thjeshtë, e saktë dhe me kosto efektive për të matur nitratin në akuariumin tuaj me ujë të kripur. Nitrati është një nënprodukt i ciklit të Azotit. Sasitë e tepërta të nitrateve në një akuarium mund të nxisin rritjen e organizmave të padëshiruar, duke përfshirë algat dhe dinoflagelatet, ndërsa sasitë e pamjaftueshme mund ti bëjnë koralet që të shfaqin probleme duke përfshirë humbjen e ngjyrës dhe zbehjen. HI781 Nitrate Checker HC është një kolorimetër dore që përdor parimin e Lambert Beer-it për të përcaktuar përqendrimin e nitrateve në mënyrë kolorimetrike. HI781 është projektuar posaçërisht për të matur nivelet e ulëta të nitrateve në një akuarium me ujë të kripur.

Karakteristikat:

  • Për përdorim me mostrat e ujit të kripur.
  • Më i saktë se kitet kimike.
  • I dedikuar ndaj një parametri të vetëm.
  • Madhësi e vogël, komoditet i madh.
  • Nuk ka gabime me një lexim dixhital.
  • Ideale për akuariume dhe aplikime të biologjisë detare.

Specifikimet

Specifikime HI781
Intervali 0.00 në 5.00 ppm (mg/L) NO₃-
Rezolucioni 0.01 ppm
Saktësia @ 25°C/77°F ±0.25 ppm ±2% e leximit
Burimi i dritës LED @ 525 nm
Detektori i dritës fotocelulë silikoni
Metoda metoda e reduktimit të zinkut
Auto-off pas dhjetë minutash mos përdorim
Mjedisi 0 në 50°C (32 to 122°F); RH max 95%
Lloji i baterisë (1) 1.5V AAA
Informacion për porosi HI781 Checker HC furnizohet me kyveta për msotrat dhe kapakët e tyre(2), bustina me reagentë (reagentë për 25 teste), shiringë 10 ml, shiringë 5 ml me majë, shishe përzierëse me kapak, bateri dhe udhëzime.
Aksesorë HI781-25 Set reagentësh për 25 teste HI781-11 Set kalibrimi
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara