SKU
HI710008

Mbajtëse gome portokalli Shockproof- HI710008

50,00 € 5.500,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 50,00 EUR (5.500,00 Lekë)

In stock

HI710008 është një mbajtëse gome portokalli  e papërshkueshme nga goditjet, i projektuar për të mbrojtur instrumentin tuaj Hanna dhe për të siguruar një manovrim më të lehtë. Kjo mbrojtëse speciale ndihmon në parandalimin e dëmtimeve për shkak të dëmtimeve aksidentale. Ajo mund t'i rezistojë temperaturave të larta deri në 200°C (392°F) si dhe ozonit dhe fenomeneve të tjera mjedisore.

  • Mbrojtje e përmirësuar e papërshkueshme nga goditjet
  • Lejon një përdorim më të lehtë
  • Bërë prej gome silikoni të qëndrueshme

HI710008 është një mbajtëse portokalli gome e papërshkueshme nga goditjet i projektuar për matësit e pH, multiparametrat dhe matësit e temperaturës. Mbajtësi siguron që përdoruesit të kenë një kapje të sigurt të instrumentit të tyre kur e përdorin atë në terren, fabrikë ose dyshemenë e dhomës së prodhimit. HI710008 parandalon dëmtimet në rast përplasjeje aksidentale dhe janë në gjendje t'u rezistojnë kushteve të ashpra mjedisore.

HI710008 është projektuar për tu përshtatur me  metrat Hanna që janë në përmasat 145 x 80 x 36 mm (5.7 x 3.1 x 1.4").

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara