SKU
HI705-11

Seti i kontrollit të kalibrimit të silicës (range i ulët) Checker® HC - HI705-11

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Seti i kontrollit të kalibrimit të silicës - HI705-11 ofron një zgjidhje të thjeshtë për të vërtetuar kontrolluesin e diapazonit të ulët të silicës® HC - HI705 që ka një gamë prej 0,00 deri në 2,00 ppm (mg/L). Ky grup standardesh me cilësi të lartë është prodhuar në objektin tonë më të avancuar dhe është i pajisur me një certifikatë analize. Certifikata e Analizës siguron numrin e lot, vlerat e referencës dhe datën e skadencës për gjurmueshmërinë kur certifikon Checker® HC.

Detajet

HI705-11 është një grup standardesh kalibrimi me cilësi të lartë që i lejon përdoruesit të vërtetojnë silicën me rreze të ulët kontrolli®HC - HI705. HI705-11 përfshin një kuvetë të mbyllur për silicë zero ppm dhe një kuvetë që është e ngjyrosur me një mostër ekuivalente 1,00 +/- 0,05 ppm silicë @ 25°C. Seti i kontrollit të kalibrimit prodhohet në objektin tonë të prodhimit më të avancuar duke përdorur kimikate të shkallës së reagentit në një mjedis të kontrolluar nga temperatura. HI705-11 është pajisur me Certifikatën e Analizës.

Specifikimet

Certifikata e Analizes po
Paketimi kuveta
Sasia 1 set
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara