SKU
HI770

Testues për silicën Checker® (High Range) HC - HI770

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Hanna Silica High Range Checker ® plotëson të gjitha kushtet për të kryer matje si një instrumentet profesional. Kitet e testimeve kimike kanë saktësi dhe rezolucion të kufizuar pasi ato mbështeten në syrin e njeriut për të dalluar ndryshimet në ngjyra. Instrumentet profesionale përfshijnë një burim drite të tillë si një llambë LED ose tungsten me një filtër dhe një detektor me sensor dritë për të përcaktuar me saktësi përqendrimin e joneve. Instrumentet profesionale ofrojnë rezolucion dhe saktësi më të madhe, por mund të kushtojnë qindra dollarë. Hanna Silica High Range Checker ® përdor  një LED me gjatësi vale fikse dhe detektor fotografik silikoni për të siguruar saktësinë e instrumenteve profesionale me një çmim të përballueshëm sa të një kiti testimi kimik.

Detajet

HI770 Checker ® ​​HC (Kolorimetër dore) ofron një mënyrë të thjeshtë, të saktë dhe me kosto të ulët për të matur silicën. Silica gjendet në të gjitha ujërat natyrore sipërfaqësore dhe të kripura në formë të tretur. Për shkak të potencialit që ka për të shkaktuar shtesa si smërç është i padëshirueshëm dhe për këtë arsye monitorohet në aplikimet industriale, si dhe në sistemet e ngrohjes dhe osmozës. HI770 ofron rezultate të shpejta dhe të sakta në katër hapa të thjeshtë: 

 

 

 

 

Specifikimet

Silica   

 

Intervali

0 deri në 200 ppm 

Rezolucioni   

1 ppm   

Saktësia 

±2 ppm ±5% e leximit 

Metoda 

përshtatja e metodës USEPA 370.1 për ujërat e pijshëm, sipërfaqësor dhe të kripur dhe Metoda standarde 4500-SiO2C për ujërat shtëpiake dhe industriale.   

Specifikime Shtesë   

 

Lloji i Baterisë 

1.5V AAA / 10,000 orë përdorim të vazhdueshëm   

Mjedisi 

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F); RH max 95%

Fikja automatike 

pas dhjetë minutash mospërdorim 

Burimi i dritës me fotometër/kolorimetër 

LED @ 610 nm 

Detektor i dritës me fotometër/kolorimetër 

fotocelë silikoni 

Dimensionet 

154 x 63 x 30 mm (6,1 x 2,5 x 1,2”) 

Pesha 

196 g (6,91 oz.) 

Informacioni i porositjes 

HI770 Checker® furnizohet me (2) kuveta mostrash me kapak,  kit me reagent silicë HR për 6 teste (6 pako me reagent pluhur), bateri dhe manual udhëzues për fillimin e shpejtë. 

 

 

 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara