SKU
HI705

Silica Checker® (Range i ulët) HC - HI705

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Hanna Silica Checker® mbush hendekun midis kompleteve të thjeshta të testimit kimik dhe instrumenteve profesionale. Kompletet e provës kimike kanë saktësi dhe rezolucion të kufizuar pasi ato mbështeten në syrin e njeriut për të dalluar ndryshimet në ngjyra. Instrumentet profesionale përfshijnë një burim drite të tillë si një llambë LED ose tungsten me një filtër dhe një detektor me sensor dritë për të përcaktuar me saktësi thithjen dhe përqendrimin e joneve. Instrumentet profesionale ofrojnë rezolucion dhe saktësi më të madhe, por mund të kushtojnë qindra dollarë. Hanna Silica Checker® përdor një LED me gjatësi vale fikse dhe detektor fotografish silikoni për të ofruar saktësinë e instrumenteve profesionale me çmimin e përballueshëm të një komplete testimi kimik.

HI705 Checker® HC (Handheld Colorimeter) ofron një mënyrë të thjeshtë, të saktë dhe me kosto efektive për të matur silicën. Silica gjendet në të gjitha ujërat natyrore në formë të tretur. Për shkak të potencialit për të shkaktuar shkallëzim, është i padëshirueshëm dhe për këtë arsye monitorohet në aplikimet industriale dhe në sistemet e ngrohjes dhe osmozës së kundërt. I projektuar si një alternativë më e saktë ndaj kompleteve të testimit kimik, HI705 ofron rezultate të shpejta dhe të sakta në katër hapa të thjeshtë.

 


* Deri në zero 6 pika të reagentit A dhe një pako reagenti B i shtohen kampionit që do të testohet.

 

Specifikime

Gama e silicës

0,00 deri në 2,00 ppm

Rezolucioni

0,01 ppm

Saktësia

±0,03 ppm ±5% e leximit

Metoda

përshtatja e metodës ASTM D859, heteropoli blu

Lloji i Baterisë

1.5V AAA / 10,000 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F); RH max 95% jo kondensuese

Fikja automatike

pas dhjetë minutash mospërdorim

Burimi i dritës me fotometër/kolorimetër

LED @ 610 nm

Detektor i dritës me fotometër/kolorimetër

fotocelë silikoni

Dimensionet

86,0 x 61,0 x 37,5 mm (3,4 x 2,4 x 1,5”)

Pesha

64 g (2,3 oz)

Informacioni i porositjes

HI705 Checker® furnizohet me (2) kuveta me kapak, çantë fillestare të reagentit silicë LR për 12 prova (1 shishe reagenti A, 12 pako reagenti B dhe 12 pako reagenti C), bateri dhe udhëzime.

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara