SKU
HI99181

pH matësi i lëkurës - HI99181

577,00 € 63.470,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 577,00 EUR (63.470,00 Lekë)

In stock

I projektuar për të sjellë thjeshtësi në testimin e pH të sipërfaqeve të sheshta, matësi portativ i pH i lëkurës HI99181 është projektuar për matjet e sipërfaqes. Sonda e specializuar HI14143/50 përmban një trup xhami, majë të sheshtë dhe kryqëzim të hapur duke e bërë atë ideale për testimin e pH jo-shkatërrues të sipërfaqeve të lëkurës.

  • ±0.02 saktësi pH
  • Vjen me të gjitha zgjidhjet dhe bateritë e nevojshme - gjithçka që ju nevojitet për të filluar matjen menjëherë.
  • E specializuar për matjen e drejtpërdrejtë të pH të lëkurës dhe kokës

skin-pH-meter-hi99181

Gjendja e sondës

Një tregues në ekran siguron konfirmim vizual që sonda juaj po funksionon në mënyrën më të mirë të saj.

Treguesi i baterisë së ulët

Bateritë e përfshira ofrojnë 1200 orë përdorim të vazhdueshëm. Kur niveli i baterisë është nën 10%, një simbol paralajmërues do të pulsojë për të treguar gjendjen e ulët të baterisë. Kur fuqia e ulët e baterisë mund të ndikojë në rezultatet tuaja, njehsori do të fiket për të shmangur leximet e gabuara të shkaktuara nga niveli i ulët i baterisë.

Mbyllje automatike

Funksioni i fikjes automatike mund të vendoset për të fikur njehsorin në 8 ose 60 minuta, ose mund të çaktivizohet në mënyrë që njehsori të qëndrojë vazhdimisht i ndezur. Funksioni i fikjes automatike zgjat jetën e baterisë për qetësi dhe kursim të energjisë nëse njehsori lihet aksidentalisht i ndezur.

hi99-foorcare-quick-connector

E ndërtuar për të qenë e qëndrueshme

Projektuar për të përballuar goditjet, rëniet dhe derdhjet e jetës reale, trupi i ri IP67 siguron performancë të lartë në çdo mjedis. Këta matës janë të mbrojtur nga depërtimi i pluhurit dhe ujit nga çdo drejtim.

Dizajn portativ

I krijuar për t'u përshtatur rehat në dorën tuaj për testim në lëvizje, ekrani LCD me shumë nivele ofron lexime me një shikim të pH dhe temperaturës nga çdo kënd dhe funksionimi i dyfishtë i butonit thjeshton procesin e testimit për çdo përdorues.

Sonda e lidhjes së shpejtë

Një lidhës DIN i Quick Connect e bën lidhjen dhe heqjen e sondës të thjeshtë dhe të lehtë. Veshja e gomës mbron kabllon dhe siguron një mbyllje të papërshkueshme nga uji pa përdredhje.

skin-ph-electrode-hi1414d-50

Matjet tuaja kërkojnë vëmendje të detajuar; kështu duhet edhe elektroda juaj. PH matësi i lëkurës HI99181 përmban një sondë të zëvendësueshme që është projektuar me kujdes posaçërisht për analizën e pH të lëkurës dhe sipërfaqeve të kokës.

Trup qelqi

Një trup qelqi është i lehtë për t'u pastruar, është kimikisht rezistent dhe i shpejtë për të arritur ekuilibrin termik për një matje më të shpejtë dhe më të qëndrueshme.

Majë e sheshtë

Maja e sheshtë kërkon zhytje minimale të mostrës, duke ju lejuar të matni mostrat e ngurta me lagështi ose vëllime të vogla të mostrave.

Kryqëzimi i hapur

Dizajni i kryqëzimit të hapur redukton bllokimin nga materialet organike që gjenden në lëkurë dhe letër për një matje më të qëndrueshme të pH dhe mirëmbajtje të reduktuar.

 

 

Ne besojmë se blerja e një matësi duhet të jetë e thjeshtë. PH matësi juaj prej lëkure dhe letre është i pajisur me gjithçka që ju nevojitet për testim të suksesshëm menjëherë nga kutia.

Buffer bustine pH 4 dhe 7

Gjatë kryerjes së një kalibrimi të pH-së është e rëndësishme që të përdoren tamponët e duhur. Ne përfshijmë disa tampon fillestare për t'ju ndihmuar. Paketat me përdorim të vetëm janë të mbyllura individualisht, kështu që ju përdorni tampon të freskët sa herë që kalibroni.

Zgjidhje pastrimi për yndyrën dhe sebumin e lëkurës (1), tretësirë pastrimi dhe dezinfektimi për mbetjet e lëkurës (1)

PH matësi i lëkurës suaj vjen me zgjidhje pastrimi që është projektuar për të mbajtur elektrodën tuaj të pastër nga yndyrat dhe mbeturinat që gjenden në lëkurë. Ky kombinim i përqendruar i detergjenteve pastron matësin tuaj shpejt dhe në mënyrë efektive në mënyrë që njehsori juaj të qëndrojë në gjendjen optimale.

hi99-connectors-old-vs-new

HI99181 Modele dhe aksesorë të pajtueshëm

HI99181 e vjetër (majtas)

  • Përdor sondën HI1414D/50 pH me lidhës DIN
  • E përputhshme me çizmet e papërshkueshme nga goditjet HI710024

HI99181 i ri (djathtas)

  • Përdor sondën pH HI14143/50 me lidhësin Quick DIN
  • E përputhshme me çizmet e papërshkueshme nga goditjet HI710029

 

*Lidhja e re e sondës Quick DIN është e pajtueshme me modelin e vjetër të trupit, megjithatë, lidhjet e vjetra të sondës DIN nuk janë në përputhje me modelin e ri të trupit.

 

Specifikimet

SKU

HI99181

Gama e pH

-2,00 deri në 16,00 pH / -2,0 deri në 16,0 pH

Rezolucioni i pH

0,01 pH / 0,1 pH

Saktësia e pH (@25°C/77°F)

±0,02 pH / ±0,1 pH

Kalibrimi i pH

automatike, në një ose dy pika me dy grupe tamponash standarde (pH 4.01 / 7.01 / 10.01 ose pH 4.01 / 6.86 / 9.18) vendosur Standard: 4.01; 7.01; 10.01 ose NIST: 4.01; 6,86; 9.18

Gama mV

±825 mV (pH-mV)

Rezolucioni mV

1 mV

Saktësia mV

±1 mV (pH-mV)

Shkallë temperature

-5,0 deri në 105,0 °C/23,0 deri në 221,0 °F

Rezolucioni i temperaturës

0,1 °C/0,1 °F

Saktësia e temperaturës (@25°C/77°F)

±0,5 °C deri në 60 °C; ±1,0 °C jashtë ±1,0 °F deri në 140 °F; ±2,0 °F jashtë

Kompensimi i temperaturës

Automatik -5,0 deri në 105,0 °C/23,0 deri në 221,0 °F

Furnizimi me energji elektrike

Bateritë AAA 1,5 V (3 copë)

Konsumi i energjisë

përafërsisht. 1400 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50 °C (32 deri në 122 °F) RH maksimale. 100%

Dimensionet

s 154 x 63 x 30 mm (6,1 x 2,5 x 1,2”)

Pesha

196 g (6,91 oz.) me bateri

Informacioni i porositjes

Çdo matës furnizohet i kompletuar me: • sondë pH/temperaturë HI14143/50 me majë të sheshtë, trup 50 mm të gjatë, lidhës DIN dhe kabllo 1m (3,3') • thasë buferike pH 4,01 & 7,01 • HI700620 solucion për pastrimin dhe dezinfektimin e lëkurës (zgjidhje për pastrimin dhe dezinfektimin e lëkurës 1 qese) • HI700621 Solucion pastrues për yndyrat dhe sebumin e lëkurës (1 qese) • Gota 100 mL (1 copë) • Bateritë alkaline: 1.5 V AAA (3 copë) • Kutia e qëndrueshme • Certifikata e kalibrimit të njehsorit • Certifikata e kalibrimit të sondë • Manuali i udhëzimeve

Garancia

2 vjet

Sonda e rekomanduar

HI14143/50 sonda e pH dhe e temperaturës e paraamplifikuar me majë të sheshtë me trup 50 mm të gjatë, lidhës DIN dhe kabllo 1 m (3,3') (përfshirë)

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara