SKU
HI766B3

Sonda Termoçift e tipit K me Sipërfaqe të Vogël me Dorezë - HI766B3

93,00 € 10.230,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 93,00 EUR (10.230,00 Lekë)

In stock

HI766B3 është një sondë termoçift me sipërfaqe të vogël e tipit K me një dorezë të projektuar për përdorim me një termometër termoçift. Kabulli shtrihet 1 m (3,3') nga doreza deri te lidhësi i termoçiftit me njehsor. Sipërfaqja e sondës e mbushur me susta, me diametër 5 mm i lejon përdoruesit të marrin lexime shumë të sakta të temperaturës të sipërfaqeve të vogla.

  • Mat deri në 200°C (390°F)
  • Koha e përgjigjes 6 sekonda

Sonda e termoçiftit e tipit K për sipërfaqet e vogla me dorezë - HI766B3 është projektuar për të matur temperaturën e sipërfaqeve të vogla që mund të jenë të vështira për t'u matur me sondat tradicionale të temperaturës. Koha e përgjigjes së një matjeje ndikohet nga pozicioni i sensorit në lidhje me sipërfaqen që matet. Ndërtimi i sipërfaqes HI766B3 ofron një përgjigje të shpejtë prej 6 sekondash për një lexim të temperaturës. Me një bosht të izoluar të ndërtuar nga çelik inox i fortë, rezistent ndaj korrozionit, kjo sondë është në gjendje të matë sipërfaqet deri në 200°C (390°F).

Specifikimet

 

 

SKU

HI766B3

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

200°C (390°F)

Koha e përgjigjes (90% e vlerës përfundimtare)

6 sekonda

Gjatësia e trupit

L 130 mm x diametër 8 mm (5,1" x 0,3")

Sensor temperature

po

Materiali i trupit

çelik inoks

Kabulli

poliuretani (PUR)/i mbështjellë; 1 m (3,3')

Përdorimi i rekomanduar

sipërfaqe të vogla

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara