SKU
HI70456

Hidroksid natriumi 0.1N, 1L - HI70456

22,00 € 2.420,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 22,00 EUR (2.420,00 Lekë)

In stock
HI70456 është një titues i hidroksidit të natriumit për përdorim në titrim standard acid-bazë. Solucionet dhe reagentët e titrimit Hanna kanë numrin e lotit dhe datën e skadencës të shënuar qartë në etiketë dhe janë të papërshkueshme nga ajri me një vulë të papërshtatshme për të siguruar cilësinë e tretësirës.
 
  • I ajrosur
  • Reagent acid-bazë
  • Vula kundër ngacmimit

Specifikime

Përqendrimi

0,1 N 

Paketimi

Shishe 

Sasia 

1 

Certifikata e Analizës

Jo

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara