SKU
HI7079

Tretësirë mbushëse e elektrodës sodium ISE (4 x 30 mL) - HI7079

49,00 € 5.390,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 49,00 EUR (5.390,00 Lekë)

In stock

Zgjidhje për mbushjen e elektrodës ISE të natriumit

Shishe 30mL (4) Niveli i elektrolitit në elektrodat e rimbushshme duhet të kontrollohet përpara se të kryeni çdo matje. Nëse niveli është i ulët, rimbushni me tretësirën e duhur të elektrolitit për të siguruar performancën e duhur të elektrodës. Ky mirëmbajtje e thjeshtë ndihmon në garantimin e presionit adekuat të kokës për të promovuar efikasitetin dhe saktësinë e elektrodave tuaja të rimbushshme. Disa zgjidhje elektrolite janë gjithashtu të disponueshme në shishe në përputhje me FDA.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara