SKU
HI1285-9

Sonda me shumë parametra pH/EC/TDS GroLine (në linjë)

318,00 € 34.980,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 318,00 EUR (34.980,00 Lekë)

In stock

Sonda me shumë parametra inline HI1285-9 mat pH, EC/TDS dhe temperaturën në një sondë të vetme dhe të saktë. Përdoreni me monitorin GroLine HI981421 për të siguruar monitorim të vazhdueshëm të pH, përcjellshmërisë (EC & TDS) gjatë gjithë ditës dhe temperaturës në solucionet ushqyese hidroponike.

  • Sonda e linjës pH, EC dhe TDS me membranë ekskluzive PTFE që nuk bllokohet.
  • Sensori i integruar i temperaturës siguron lexime të shpejta dhe të kompensuara me saktësi edhe gjatë luhatjeve të papritura të temperaturës.
  • Specializuar për hidroponikë me një kryqëzim të rinovueshëm për jetëgjatësi

 

Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të gjerë elektrodash që janë të dizajnuara për shumë aplikacione të ndryshme. Materiali i sensorit, materiali i trupit dhe lloji i lidhjes së përdorur janë vetëm disa nga konsideratat e projektimit.

 

 

 

Elektrodë pH e parapërforcuar

Qarku i elektrodës pH ka një përforcues të integruar që shërben për të reduktuar efektet e zhurmës elektrike për matjen e pH. Zhurma elektrike mund të vijë nga motorët dhe pompat që janë të zakonshme në serra. Dizajni i kryqëzimit të vetëm referencë për elektrodën e pH ka një cloth junction që lejon lëvizjen e joneve midis elektrolitit të brendshëm të xhelit dhe mostrës që matet. Avantazhi i cloth junction është se mund të nxirret nga sonda, duke ekspozuar një sipërfaqe të freskët kur leximet bëhen të rrëmbyeshme ose të çrregullta. Këto karakteristika e bëjnë këtë sondë ideale për përdorim në solucionet e plehrave.

 

Sensori amperometrik EC/TDS

Leximet EC/TDS kryhen nga një sensor amperometrik me dy pin. Një tension i alternuar aplikohet në sensor dhe sasia e rrymës që kalon midis dy kunjave prej çeliku inoks përcakton sasinë e trupave të ngurtë jonikë të tretur të pranishëm.

Sensori i integruar i temperaturës

Leximet e pH dhe EC/TDS duhet të kompensohen me temperaturën për të marrë rezultate të sakta. Sensori i integruar i temperaturës i HI1285-8 siguron një lexim të shpejtë të temperaturës i cili më pas përdoret për të rregulluar pH dhe rezultatet EC/TDS në përputhje me rrethanat.

Trupi PVC

Trupi PVC i HI1285-9 strehon të tre sensorët brenda një modeli të fortë dhe të vetëm. Ky material i trupit është i përshtatshëm për një interval të gjerë aplikimesh dhe shkëlqen në mjedise të vështira të rritjes për shkak të qëndrueshmërisë së tij. PVC është kimikisht rezistent ndaj shumë kimikateve agresive dhe minimizon thyerjen për shkak të përplasjes ose rënies aksidentale të elektrodës.

Lidhja DIN

HI1285-9 përdor një lidhës DIN. Kjo sondë rekomandohet për përdorim me monitorin e lëndëve ushqyese Hydroponic HI981421 GroLine për pH, EC, TDS dhe temperaturën.

 

Specifikimet

 

Specifikime

Detaje

SKU

HI1285-9

Referenca

e trefishtë, Ag/AgCl

Kryqëzimi / Shkalla e Rrjedhës

PTFE

Elektroliti

polimer

Presioni max

8 bar

Intervali

pH: 0 në 12/EC

Operimi i rekomanduar Temperatura

0 në 60˚C (32 në 140˚F) - GP

Struktura/ forma

Kubik

Sensor temperature

Po

Përforcues

Po

Materiali

PVC

Kabulli

7-pole; 1 m kabull (3.3')

Përdoret

hidroponikë, akuaponikë, serra

Lidhja

DIN

Shënime

*Për t'u përdorur me monitorin HI981421 GroLine

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara