SKU
HI7698194-3

Sensori rezervë EC për sondën HI769819X - HI7698194-3

246,00 € 27.060,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 246,00 EUR (27.060,00 Lekë)

In stock

HI7698194-3 është një sensor rezervë EC për një elektrodë të zëvendësueshme me 4 unaza për përcjellshmëri për përdorim me matësat dhe sondat portative multiparametrik të familjes Hanna. Trupi i sensorit është i ndërtuar nga materiali i qendrueshëm ABS dhe përmban elektroda çeliku inoks AISI 316 që nuk i nënshtrohen efekteve të polarizimit ose të veshjes sipërfaqësore. Çdo modul është i koduar me ngjyra për instalim dhe integrim të lehtë me sondën.

  • Trupi i sensorit ABS
  • Elektroda inoks me 4 unaza
  • Sensori i koduar me ngjyra

Trupi i sensorit ABS

Trupi i sensorit ABS (Acrylonitrile Butadiene Styren) është i përshtatshëm për një gamë të gjerë aplikimesh dhe është i përshtatshëm për matjet në terren për shkak të qendrueshmërisë së tij. Mbrojtja rreth elektrodave minimizon thyerjen për shkak të përplasjes ose rënies aksidentale. Plastika ABS është një plastikë me cilësi të lartë që është kimikisht rezistente ndaj shumë kimikateve të ashpra.

Elektroda inoks me 4 unaza

Dizajni i elektrodave me 4 unaza lejon polarizimin e reduktuar. Ndërtimi i elektrodës prej çeliku inoks krijon një sensor të qendrueshëm.

Sensori i koduar me ngjyra

Sensorët janë të koduar me ngjyra që të përputhen me portat e sensorit në sondë për lidhje dhe identifikim të shpejtë, të zëvendësueshëm në terren.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara