SKU
HI73311

Elektrodë rezervë për testuesit e përcjellshmërisë dhe TDS-HI73311

80,00 € 8.800,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 80,00 EUR (8.800,00 Lekë)

In stock

Përdoret si electrode rezervë për përcjellshmërinë (EC) dhe për testuesit që masin TDS- HI 98311 & HI 98312.

Specifikimet

 

Materiali i trupit

polipropilen

Presioni max 

0.1 bar

Intervali i funksionimit të temperaturës

-5 deri në 50°C (23 deri në 122°F) - GP

Sensor temperature

jo

Lloji i lidhësit

gjilpërë

Përforcues

jo

Përdorimi i rekomanduar

aplikime në terren për qëllime të përgjithshme

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara