SKU
HI1290

Elektrodë rezervë për HI98112 Piccolo 2 me sensor të integruar të temperaturës - HI1290

68,00 € 7.480,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 68,00 EUR (7.480,00 Lekë)

In stock

Elektrodë rezervë për HI98112 Piccolo 2

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara