SKU
HI1295

Elektrodë rezervë për PICCOLO® plus testues pH - HI1295

79,00 € 8.690,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 79,00 EUR (8.690,00 Lekë)

In stock

HI1295 është një elektrodë rezervë për testuesin e pH HI98113 PICCOLO® plus.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara