SKU
HI70485

Motori Përzierës Magnetik Rezervë për Analizuesit e Procesit të Serisë PCA - HI70485

In stock

Motori përzierës magnetik rezervë për serinë PCA.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara