SKU
HI73120

Elektroda shtese ORP HI73120

92,00 € 10.120,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 92,00 EUR (10.120,00 Lekë)

In stock

HI73120 është një elektrodë ORP rezervë, e përputhshme me TESTUESIN HI98120 ORP. Zëvendësimi i një elektrode ORP në TESTUESIN HI98120 ORP është I shpejtë dhe i lehtë. Elektroda rezervë është projektuar si një pjesë e lehtë që kyçet në vend, me dy o-unaza për të mbajtur një puthitje të mirë.

Specifikimet

 

Varg ORP

±2000 mV

Lloji i qelizave të referimit

single, Ag/AgCl

Lloji i kryqëzimit

pëlhurë

Lloji i elektroletës

xhel

Materiali i trupit

polypropylene

Forma e majës

kunj platini

Maks. presion.

0.1 bar

Gama e funksionimit të temperaturës

-5 deri në 50°C (23 deri 122°F)

Sensor temperature                     

Jo

Lloji i lidhësit

kunj

Amplifikator

Jo

Përdorimi i rekomanduar

aplikimet në terren, qëllimi i përgjithshëm

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara