SKU
HI1270

Elektrodë shtesë pH për HI98103 - HI1270

30,00 € 3.300,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 30,00 EUR (3.300,00 Lekë)

In stock

HI1270 është elektroda shtesë e pH-it për modelin e matësit të pH Checker HI98103. Zëvendësimi i elektrodës pH është i shpejtë dhe i lehtë. Thjesht hiqni sondën e vjetër që do të zëvendësohet dhe vidhosni të renë.  HI1270 është një elektrodë pH me një lidhje të vetme që ka një trup të hollë polipropileni 8 mm që përshtatet lehtësisht tek epruvetat dhe enët e tjera me përmasa të vogla.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara