SKU
HI73127

Elektrodë rezervë pH për testuesit - HI73127

73,00 € 8.030,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 73,00 EUR (8.030,00 Lekë)

Out of stock

HI73127 është një elektrodë rezervë për testues pH që është e përputhshme me: testuesit multiparametrarë HI98129 dhe HI98130 Combo, testuesit pHep® HI98127 dhe HI98128 dhe testuesin HI98121 ORP. Këta matës përdorin gjithashtu elektrodë të zëvendësueshme HI73127 që ka një lidhës të rrumbullakët prej çeliku të pandryshkshëm dhe një bashkim të zgjatshëm pëlhure. Ky dizajn i fishekut nuk ka kunja për t'u rreshtuar ose që mund të prishen.

Specifikimet

 

Intervali

pH: 0 deri në 14

Lloji i qelizës referuese

E vetme, Ag/AgCl

Lloji i kryqëzimit/Shkalla e rrjedhjes

I hapur

Lloji i elektrolitit

xhel

Materiali i trupit

polipropilen

Forma e majës

sferike (diametri: 5 mm)

Presioni max

0.1 bar

Intervali i funksionimit të temperaturës         

-5 deri në 50°C (23 deri në 122°F)

Sensor temperature

Jo

Lloji i lidhësit

gjilpërë

Përforcues

Jo

Përdorimi i rekomanduar

Përdorim në terren për qëllime të përgjithshme

     

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara