SKU
HI76483

Sonda shtesë Polarografike për DO - HI76483

537,00 € 59.070,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 537,00 EUR (59.070,00 Lekë)

In stock

Sonda Polarografike DO HI76483 Clark-Type mat një gamë të gjerë të oksigjenit të tretur nga 0,0 në 600% ngopje dhe 0,00 deri në 90,00 mg/L (ppm). HI76483 ka një dizajn të hollë me diametër 12 mm dhe ka një sensor të integruar të temperaturës së termistorit që kompenson ndryshimet e temperaturës nga 0 në 50°C. HI76483 është një sondë rezervë e DO për përdorim me HI5421 (Laboratory Research Grade Benchtop Dissolved Oxygen and BOD Meter.)

  • Sensor i integruar i temperaturës
  • Membrana të zëvendësueshme
  • Trup shumë i hollë

Sonda polarografike HI76483 do të sigurojë saktësi dhe riprodhueshmëri kur përdoret së bashku me matësin e banakut HI5421. Trupi i sondës është bërë nga PEI (poletermid) për qëndrueshmëri më të madhe dhe përmban një katodë platini dhe anodë Ag/AgCl. Dizajni i hollë, 12 mm lejon matje të përshtatshme në enë të ngushta si epruvetat, shishet e verës dhe tek shishet e Kërkesës Biologjike të Oksigjenit (BOD).

 

Me kapakët me vidë, membranat HI76483 zëvendësohen lehtësisht për mirëmbajtje më të shpejtë. Kapakët janë të ndërtuara nga materiali plastik i qëndrueshëm me politetrafluoroetilen (PTFE) me membrana të përshkueshme nga oksigjeni. Çdo kapak mbushet lehtësisht me elektrolitin dhe instalohet në sondë.

Specifikimet

Specifikime

Detaje

SKU

HI76483

Referenca

Platini/Argjendi

Struktura

membrana polarografike

Sensor temperature

po

Materiali i trupit

PEI

Kabulli

1 m (3,3')

Përdorimi i Rekomanduar

mjedisore, trajtimi i ujërave të zeza, analiza e ujit, industriale, akuakulturë

Lidhje

DIN

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara