SKU
HI2031B

Elektrodë pH me majë si shtizë për komponimet gjysëm të ngurtë - HI2031B

215,00 € 23.650,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 215,00 EUR (23.650,00 Lekë)

In stock

HI2031B është një elektrodë pH me majë si shtizë me një lidhje të vetme, me trup qelqi, që rimbushet dhe me një lidhës BNC. Kjo elektrodë ka një lidhje të vetme qeramike në qelizën e jashtme të referencës dhe pjesa konike e sensorit të pH është bërë me xham me temperaturë të ulët. Ky dizajn është ideal për emulsione, produkte qumështi, mostra gjysmë të ngurta dhe për matjen e mostrave në temperatura më të ftohta.

  • Maja konike
  • Xham me temperaturë të ulët (LT).
  • Elektroda e rimbushshme

Detaje:

Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të madhe elektrodash pH që janë të dizajnuara për shumë aplikacione të ndryshme. Lloji i xhamit që përdoret për të ndjerë pH, forma e llambës, materiali i trupit, lloji i kryqëzimit, lloji i referencës dhe elektrolitit të përdorur janë vetëm disa nga veçoritë e projektimit. HI2031B përdor xhamin me temperaturë të ulët (LT), llambë konike, trup qelqi, kryqëzim të vetëm qeramike dhe mund të rimbushet me 3,5M KCl + AgCl.

Formulimi i qelqit me temperaturë të ulët

Matja e pH në temperatura shumë të larta është e dëmshme për llambën e ndjeshme të qelqit dhe do të shkurtojë jetën e saj. Një elektrodë pH prej xhami me qëllime të përgjithshme (GP) do të ketë një rezistencë prej 100 megaohms në 25°C ndërsa rezistenca e xhamit LT është rreth 50 megaohm në 25°C. Ndërsa temperatura e xhamit zvogëlohet në mostër, rezistenca e xhamit LT do t'i afrohet asaj të xhamit GP. Nëse përdorni xhamin GP, rezistenca do të rritet mbi diapazonin optimal, duke rezultuar në rritje të rezistencës dhe përfundimisht duke ndikuar në matje. HI2031B është i përshtatshëm për t'u përdorur me mostra që masin nga -5 në 70°C.

Majë konike prej qelqi

Dizajni i majës në formë konike lejon depërtimin në trupa të ngurtë, gjysmë të ngurtë dhe emulsione për matjen e drejtpërdrejtë të pH në produktet ushqimore duke përfshirë mishin, djathin, kosin dhe qumështin.

Trupi prej qelqi

Trupi i qelqit është ideal për përdorim laboratorik. Xhami është rezistent ndaj shumë kimikateve të ashpra dhe pastrohet lehtësisht. Trupi i qelqit gjithashtu lejon një transferim të shpejtë të nxehtësisë në elektrolitin e brendshëm të referencës. MV e gjeneruar nga qeliza e referencës varet nga temperatura. Sa më shpejt që elektroda të arrijë ekuilibrin, aq më i qëndrueshëm është potenciali i referencës.

Kryqëzim i vetëm prej qeramike

Kryqëzimi i jashtëm i një elektrode, i njohur gjithashtu si një urë kripe është një komponent i domosdoshëm i qarkut elektrik. Lëvizja e joneve duhet të rrjedhë nëpër kryqëzim për një lexim të qëndrueshëm. Referenca e jashtme ka një grimcë të vetme qeramike. Qeramika është një material poroz që shkrihet lehtësisht me trupin e qelqit dhe ka një koeficient të ngjashëm zgjerimi. Një bashkim i vetëm prej qeramike ka një shpejtësi rrjedhjeje prej 15-20 μL/orë. Lloje të tjera kryqëzimi janë të disponueshme me shpejtësi më të lartë rrjedhëse dhe të bëra me materiale të ndryshme.

Rimbushëse

HI2031B është një sondë e rimbushshme. Meqenëse është një elektrodë pH me lidhje të dyfishtë, tretësira mbushëse është HI7071 3.5M KCl + AgCl. Nëse përdorni një elektrodë pH të rimbushshme, kapaku i mbushjes duhet të hiqet përpara kalibrimit dhe matjesNjë shpejtësi më e lartë e rrjedhës do të rezultojë në një lexim më të shpejtë dhe më të qëndrueshëm.

Lidhësi BNC

HI2031B përdor një lidhës BNC. Ky lloj lidhësi është universal dhe mund të përdoret në çdo matës pH që ka hyrjen e sondës femërore BNC. Llojet e tjera të lidhësve përfshijnë DIN, llojin e vidës, tipin T dhe 3.5 mm.

Specifikimet

Specifikime

Detaje

SKU

HI2031B

Përshkrimi

Elektrodë pH e rimbushshme me majë konike e rimbushshme

Elektroda referuese

 Ag/AgCl

Kryqëzimi / Shpejtësia e Fluksit

qeramike, e vetme / 15-20 µL/h

Elektroli

KCl 3.5M + AgCl

Presioni maksimal

0.1 bar

Intervali

pH: 0 deri në 12

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

-5 deri në 70°C (23 deri në 158°F) - LT

Struktura

konike (6 x 10 mm)

Sensor temperature

jo

Përforcues

jo

Materiali i trupit

xham

Kabulli

koaksiale; 1 m (3,3')

Përdorimi i rekomanduar

produktet e qumështit dhe gjysmë të ngurta

Lidhje

BNC

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara