SKU
HI801-02

Spektrofotometri iris - HI801

2 999,00 € 329.890,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 2.999,00 EUR (329.890,00 Lekë)

In stock

HI801 është një spektometër inovativ I cili lejon matjen e të gjitha gjatësive të valës së dritës të dukshme.

Zgjidhni metodën, merrni një range të gjerë matjesh dhe ndihuni konfident me saktësitë e matjeve të Iris.

-Tepër preciz për gjatësinë e valës në seksionin 340nm deri në 900 nm, I vlefshëm për laboratore professional, sistemet e trajtimit të ujrave, verat etj

-Rezultatet janë tepër te sakta kjo falë sistemit unik optik

-Përmban opsione të ndryshme si madhësi dhe forma të ndryshme të cuvettes, kalibrime të ndryshme dhe metoda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DIZAJN SUPERIOR PËR REZULTATË SUPERIORE

IRIS mund të testoj një sërë matjesh dhe është e aftë të masi në një spektër 340 nm në 900 nm.Me një dizajn kompakt dhe aftësive perfekte optike mund të përdoret në cdo mjedis.Pavarësisht se cfarë jeni duke testuar klor apo dicka enzimatike , spektometri jonë do tí shfaq njësitë për atë cfarë juve ju intereson më shumë. Iris mund të masi përthithjen, përqëndrimin, transmetueshmërin bazuar në atë cfarë juve ju duhet.

METODAT E PARA PROGRAMUARA

Iris vjen i paraprogramuar me më shumë se 80 metoda të përdorura zakonisht në analizën kimike për t'ju ndihmuar të filloni. Thjesht përditësojini  këto metoda duke u lidhur me një kompjuter ose usb.Personalizojeni matësin tuaj me deri në 100 metoda personale. Iris do t'ju udhëheqë përmes procesit të krijimit të metodës hap pas hapi. Për të shtuar versatilitetin, çdo metodë mund të përfshijë deri në 10 pika kalibrimi, pesë gjatësi valore të ndryshme dhe deri në pesë kronometra të reagimit.

 

 

 

AKSESIM I THJESHTË I METODES SUAJ TË PREFERUAR DIREKT NGA HOME SCREEN

Kohëmatësi tregon kohën e dashur derisa do të merret një matje, duke siguruar rezultate të qëndrueshme midis matjeve dhe përdoruesve. Nëse ngecni, modaliteti tutorial do t'ju ndihmojë.

 

NDRYSHIM I MADHËSISË SË MOSTRËS LEHTË

Me mbajtësen tonë universale të kuvetave dhe veçorinë e njohjes, madhësitë e kuvetave mund të ndryshohen kur është e nevojshme. Madhësia e programuar e cuvetave do të shfaqet në ekran sa herë që testoni për të siguruar që gjatësia e duhur është duke u përdorur nga matësi kur llogarit matjet për rezultatet e sakta.

 

 

MOS U SHQETËSONI PËR NDËRRIMET

Iris përdor një llambë tungsten-halogen për efikasitet më të madh të energjisë, jetë më të gjatë shërbimi, dhe cilësi të përmirësuar të dritës për një shumëllojshmëri të gjerë të gjatësive valore. Llambat zëvendësuese të dërguara janë të gatshme për instalimin në mënyrë që ju të mund të ktheheni në testim.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I DIZEJNUAR PËR MJEDISE DINAMIKE

Profili kompakt i irisit dhe jeta e gjatë e baterisë e bëjnë të lehtë për t'u vendosur kudo në laboratorin tuaj. Bateria e ringarkueshme litium  zgjat për 3,000 matje, ose 8 orë - gjatë një dite të plotë të përdorimit jashtë në terren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TË DHËNA CILËSORE

Eksportoni rezultatet tuaja me një USB drive ose lidhje të drejtpërdrejtë PC të organizuar sipas mostrës (ID -së saj ), metodës, ose range. Ruaj të dhënat si një .pdf ose .csv për integritetin maksimal të të dhënave ose fleksibilitetin – të gjitha pa përdorimin e softuerit të specializuar.

MENU NAVIGIMI E KUPTUESHME

Navigoni shpejt midis ekraneve me butona  të personalizuar, dhe aksesoni metodat tuaja të preferuara direkt nga ekrani me "metodat e preferuara".

RUAJTJA E TË DHËNAVE

Ruaj të dhënat si një .pdf ose .csv për integritetin ose fleksibilitetin maksimal të të dhënave. Keni lirinë për të zgjedhur formatin e skedarëve që është më i miri për ju.

 

 

I GJITHË INFORMACIONI JUAJ I RËNDËSISHËM ËSHTË LEHTËSISHT I PARË

Me një ekran 6", ekrani është i madh dhe i lehtë për t'u lexuar. Kontrasti i lartë bën që çdo gjë në ekran të dallohet edhe gjatë përdorimit në natyrë. Këndi i gjerë i shikimit lejon që matjet të shihen nga larg, kështu që duke punuar rreth laboratorit nuk është e nevojshme të rrish pezull mbi matës për të parë matjet.

Butonat e menusë janë pjesë e ekranit. I ndërtuar për të qënë I sigurt plotësisht dhe i lehtë për t'u pastruar, matësi njeh prekjet e çelësit edhe nëpërmjet dorezave.

 

 

 

Specifikimet

   
sku HI801-01
Gjatesia e vales Range 340 ne 900 nm
Gjatesia e vales Rezolucion 1 nm
Gjatesia e vales Saktesia ±1.5 nm
Llojet e matjeve Transmitanca (% T), absorbanca (abs), perqendrimi ne forma te ndryshme (ppm, mg/L, ppt, ºf, ºe, ppb, meq/L, μg/L, PCU, Pfund, pH, dKH, ºdH, meq/kg 
Zgjedhja e gjatesise se vales automatike, bazuar ne metoda selektive (e editueshme vetem ne ate mode)
Burimi i drites tungsten halogen 
Sistemi optik split beam sample,reference light detectors
Kalibrimi i gjatesise se vales internal, automatike ne ndezje visual feedback
Stray Light <0.1 % T at 340 nm me NaNO2
Spectral bandwidth 5 nm (full width at half maximum)
Qeliza e mostres 16 mm round, 22 mm round, 13 mm vial, 10 mm square, 50 mm rectangular (with automatic detection)
Programet (Factory/User) me shume se 150 factory (85 pre-loaded); zhvilluar me shume se 100
Memoria me shume se 9999 matje
Export Capability .csv file format, .pdf file format
Lidhja (1) USB - A (mass storage host); (1) USB - B (mass storage device)
Tipi i baterise/ Jeta e baterise 3000 matje per 8 ore 
Paisjet e ndezjet 15 VDC power adapter; 10.8 VDC Li-Ion rechargeable battery
Mjedisi 0 ne 50 °C (32 ne 122 °F); 0 ne 95% RH
Dimensionet 155 x 205 x 322 mm (6.1 x 8.0 x 12.6")
Pesha 3 kg (6.6 lbs)
Informacion* HI801 eshte e pajisur me nje cuvete 22 mm me kapak (4), me adaptor kuvete 10 mm katrore, 13 mm rrethore dhe 16 mm , cope per pastrimin e kuvetes ,gershere, USB cable, lithium ion bateri e rikarikueshme, 115VAC to 15VDC power adapter, USB drive, manuali, dhe certifikata e cilesise
Garancia 2 vite
Shenime *Reagentet nuk perfshihen

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara