SKU
HI3002

Sondë submersible konduktiviteti – sensor NTC 3m- HI3002 S

243,00 € 26.730,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 243,00 EUR (26.730,00 Lekë)

In stock

Kjo unazë me katër unaza. submersible masat e sondës së përçueshmërisë në aplikimet industriale me një sensor platini dhe sensor NTC për Kompensimin Automatik të Temperaturës. Me dizajnin e qëndrueshëm, ju mund të mbështeteni në këtë elektrodë për t'i bërë ballë mjedisit tuaj të procesit.

  • Sondat me katër unaza masin përçueshmërinë me sensorë platini.
  • Strehon një sensor NTC për Kompensimin Automatik të Temperaturës.
  • Ndërtuar për përdorim të përditshëm, kërkues në aplikimet industriale.

Hetimi i përçueshmërisë së submersionit

I përshtatshëm për zhytje të drejtpërdrejtë në vata dhe tanke.

Metodë katër-unazash

Siguron një matje jashtëzakonisht të qëndrueshme mbi një gamë më të gjerë. Këto sonda nuk vuajnë polarizimin, as nuk kanë nevojë për kalibërim të shpeshtë ose ndryshime qelizore.

Trupi PVDF

PVDF ofron të karakterizuar nga qëndrueshmëri të lartë termike dhe rezistencë të shkëlqyer kimike.

Sensor NTC

Siguroni kompensim të saktë dhe efektiv të temperaturës. D

LIDHJA IN

Fije e jashtme standarde 1/2" në pjesën e përparme për montimin e floë-thru dhe fijet 3/4" në pjesën e pasme për submersion ose montim të tubave.

Mbulesa mbrojtëse PEI

Mund të hiqet për mirëmbajtje të shpejtë.

 

 

 

Specifikimet

 

Materiali i trupit

PEI, PVDF

Lloji i qelqit

(0 deri 80C/ 32 deri 176F)°°

Gama e kompensimit të temperaturës

Automatike, 0 deri në 60C°

Maks. presion.

6 bar (87 psi)

Gjatësia e përgjithshme

129mm

Sensor temperature

Po.

Lloji i sensorit të temperaturës

Thermistor NIST

Matching pin

Jo

Amplifikator

Jo

Kabulli

3m

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara