SKU
HI201

Elektrodë ORP zhytëse - Prej Platini me trup PVC - HI201

262,00 € 28.820,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 262,00 EUR (28.820,00 Lekë)

In stock

Kjo elektrodë ORP zhytëse është projektuar për aplikime industriale me veçori të tilla si një kryqëzim PTFE, trup PVC dhe sensor platini. Me dizajnin e saj të qendrueshëm, mund të mbështeteni në këtë elektrodë për t'i bërë ballë mjedisit tuaj të procesit.

  • Elektrodë ORP zhytëse me membranë ekskluzive PTFE që nuk bllokohet.
  • Xhami për qëllime të përgjithshme ofron përgjigjen më të mirë në të gjithë gamën e pH dhe mund të përdoret për një gamë të gjerë aplikimesh.
  • Ndërtuar për përdorim të përditshëm, të kërkuar në aplikime industriale.

Elektroda ORP e zhytjes

E përshtatshme për zhytje të drejtpërdrejtë në viale dhe rezervuarë.

Kryqëzim PTFE

Elektroda ka një lidhje unike rezistente ndaj bllokimit që rrit jetëgjatësinë dhe saktësinë e sondës.

Formulimi i xhamit për qëllime të përgjithshme

Xhami për qëllime të përgjithshme ofron përgjigjen më të mirë në të gjithë gamën e pH dhe mund të përdoret për një gamë të gjerë aplikimesh.

Lidhës BNC

Lejon lidhjen e shpejtë dhe të lehtë me çdo matës ose transmetues pH/ORP.

Teknologjia e kryqëzimit të dyfishtë me mbushje polimer xhel

Siguroni jetëgjatësi dhe besueshmëri të gjatë të elektrodës në mjedise të vështira.

Sensor platini

Ofron përgjigjen më të mirë në një gamë të gjerë aplikimesh.

Specifikimet

 

Kryqëzimi / Shkalla e rrjedhjes

dyfishe, Ag/AgCl, PTFE

Gama e polimerit të elektrolitit

pH: 0 deri në 13 Max. presion 6 bar (87 psi)

Materiali I trupit

PVC

Forma e majës

E sheshtë, platin

Sensor temperature

Jo

Matching pin

Jo

Përforcues

Jo

Lidhja

BNC

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara