SKU
HI101

Elektroda e pH për Zhytje me Trup PVC dhe Lidhës BNC - HI101

226,00 € 24.860,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 226,00 EUR (24.860,00 Lekë)

In stock

Kjo elektrodë pH për zhytje është projektuar për aplikime industriale me veçori të tilla si një kryqëzim PTFE dhe nga xhami për qëllime të përgjithshme. Me dizajnin e saj të qendrueshëm, mund të mbështeteni në këtë elektrodë për t'i bërë ballë mjedisit tuaj të procesit.

  • Elektrodë pH e zhytur me membranë ekskluzive PTFE që nuk bllokohet.
  • Xhami për qëllime të përgjithshme ofron përgjigjen më të mirë në të gjithë gamën e pH dhe mund të përdoret për një gamë të gjerë aplikimesh.
  • E ndërtuar për përdorim të përditshëm, të kërkuar në aplikime industriale.

Elektroda e pH për zhytje

I përshtatshëm për zhytje të drejtpërdrejtë në tanke dhe rezervuarë.

Kryqëzim PTFE

Elektroda ka një lidhje unike rezistente ndaj bllokimit që rrit jetëgjatësinë dhe saktësinë e sondës.

Formulimi i xhamit për qëllime të përgjithshme

Xhami për qëllime të përgjithshme ofron përgjigjen më të mirë në të gjithë gamën e pH dhe mund të përdoret për një gamë të gjerë aplikimesh.

Lidhës BNC

Lejon lidhjen e shpejtë dhe të lehtë me çdo matës ose transmetues pH/ORP.

Teknologjia e kryqëzimit të dyfishtë me mbushje polimer xhel

Siguroni jetëgjatësi dhe besueshmëri të gjatë të elektrodës në mjedise të vështira.

Majë e sheshtë

Praktikisht eliminon depozitimet që mund të ndotin elektrodën, duke reduktuar ndjeshëm mirëmbajtjen e nevojshme.

 

Specifikimet

pH 

 

Kryqëzimi / Shkalla e Rrjedhës

E dyfishtë, Ag/AgCl, PTFE 

Intervali matjeve

0-13 pH 

Lloji i qelizës referuese

E dyfishtë, Ag/AgCl 

Lloji i elektrolitit

Polimer

Materiali i trupit

PVC 

Presioni max

6 bar (87 psi) 

Forma e majës

E sheshtë

Gjatësia e trupit / Gjatësia e përgjithshme

120mm / 175.5 mm 

Sensor temperature

Jo

Matching pin 

Jo 

Përforcues

Jo

Lidhje

BNC 

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara