SKU
HI97751

Fotometër Sulfati - HI97751

343,00 € 37.730,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 343,00 EUR (37.730,00 Lekë)

In stock

HI97751 është një fotometër i avancuar portativ sulfat për matjen e sulfatit në ujë. Ky matës ofron një sistem optik superior që përdor një detektor referimi dhe filtra të ndërhyrjes me brez të ngushtë për matje jashtëzakonisht të shpejta dhe të përsëritshme.

 • Kontroll CAL për verifikimin e performancës së njehsorit.
 • Modaliteti tutorial për udhëzime hap pas hapi.
 • Nuk ka kohë për ngrohje para se të marrë një matje.

 

Karakteristika më të mira për testim më të mirë:

Lëreni fotometrin tuaj t'ju udhëzojë përmes konfigurimit, kalibrimit dhe testimit me mësime dhe animacione në ekran, në mënyrë që të dini gjithmonë hapin tjetër. Thjesht aksesoni modalitetin tutorial në çdo fazë të procesit të konfigurimit ose matjes me çelësin e dedikuar të ndihmës. Funksioni i auto-off zgjat jetëgjatësinë e baterisë për paqen e mendjes dhe kursimet e energjisë nëse matësi lihet aksidentalisht. Kur niveli i baterisë është nën 10%, një simbol paralajmërues do të pulsojë për të treguar gjendjen e ulët të baterisë. Kur fuqia e ulët e baterisë mund të ndikojë në rezultatet tuaja, matësi do të mbyllet për të shmangur leximet e gabuara të shkaktuara nga niveli i ulët i baterisë.

Regjistrimi i të dhënave

Mungon një matje? Nuk ka nevojë të shqetësoheni sepse fotometri juaj automatikisht do të regjistrojë 50 matjet e fundit. Rezultatet mund të shihen menjëherë duke përdorur Menunë Log Recall.

CAL CheckTM Validimi

Karakteristika ekskluzive CAL CheckTM e Hanna-s ofron një mënyrë pa stres dhe të drejtpërdrejtë për të siguruar që fotometri juaj të funksionojë siç duhet. Thjesht futni standardet e certifikuara CAL CheckTM dhe lejoni që matësi juaj t'ju udhëheqë përmes vërtetimit. Nëse fotometri juaj është jashtë specifikimeve për ndonjë arsye, thjesht kalibrohuni sipas standardit tuaj.

 

Sistemi i Avancuar Optik

Një diodë për lëshimin e dritës (LED) siguron më shumë dritë duke përdorur më pak fuqi dhe një filtër me ndërhyrje me brez të ngushtë rezulton në lexime më të sakta dhe të përsëritshme.

 

Ndërtuar më mirë

I projektuar për t'i bërë ballë goditjeve, pikave dhe derdhjeve të jetës reale, trupi i ri IP67 siguron performancë të lartë në çdo mjedis. Optika e brendshme është e mbyllur nga pluhuri i jashtëm, papastërtia dhe uji. Përveç kësaj, ai noton, vetëm në rast se e hidhni njehsorin në ujë. Ky fotometër përdor një sistem ekskluziv pozitiv‑locking për të siguruar që kuvetat të vendosen në mbajtës në të njëjtin pozicion për lexime të sakta çdo herë.

Dizajn Portable

I bërë për t'u përshtatur rehat në dorën tuaj për testimin në lëvizje ose për t'u ulur në një tavolinë për përdorim në tavolinë, një ekran LCD me ndriçim të pasëm ofron lexime në një shkëlqim nga çdo kënd, ditën apo natën. Bateritë e furnizuara AA ofrojnë jetë për më shumë se 800 matje. Ne besojmë se blerja e një metri duhet të jetë e thjeshtë. Fotometri juaj HI97751 ka shumë nga aksesorët e nevojshëm për matje të suksesshme. Çdo HI97751 furnizohet me:

 • Mostër cuvette (2 pcs.)
 • Kapak mostër (2 copë)
 • Mbështetëse plastike (2 copë)
 • Bateritë alkaline: 1.5V AA (3 copë.)
 • Manual udhëzimi
 • Certifikata e cilësisë së materit

Përmirësimi në Kompletin e Fotometrit Sulfate (përfshin Standardet CAL CheckTM) për opsionin më ekonomik për testim. Çdo HI97751C furnizohet me:

 • Mostër cuvette (2 pcs.)
 • Kapak mostër (2 copë)
 • Mbështetëse plastike (2 copë)
 • Një ZERO ‑ CAL CheckTM Cuvette A
 • HI97751B - CAL Check Cuvette B për Sulfate
 • Pëlhurë për fshirjen e cuvettes
 • Gërshërë
 • Bateritë alkaline: 1.5V AA (3 copë.)
 • Manual udhëzimi
 • Certifikata e cilësisë së materit
 • CAL CheckTM certifikatë standarde
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara