SKU
HI766PB

Sonda Sipërfaqësore Termoçift e Tipit-K - HI766PB

91,00 € 10.010,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 91,00 EUR (10.010,00 Lekë)

In stock

HI766PB është një sondë termoçift sipërfaqësore e tipit K, e krijuar për përdorim me dorezën e sondës HI766HD dhe termometrin termoçift. Sipërfaqja e sheshtë me diametër 16 mm e sondës i lejon përdoruesit të marrin lexime shumë të sakta të temperaturës të furrave, kallëpeve dhe sipërfaqeve të tjera të ngurta me temperaturë të lartë.

  • Mat deri në 650°C (1200°F)
  • Koha e përgjigjes 8 sekonda
  • Çelik inoks

Sonda termoçift sipërfaqësore e Llojit-K - HI766PB është projektuar për të matur temperaturën e sipërfaqeve të ngurta me temperaturë të lartë që mund të jenë të vështira për t'u matur. Koha e përgjigjes së një matjeje ndikohet nga pozicioni i sensorit në lidhje me sipërfaqen që matet. Ndërtimi i sipërfaqes HI766PB ofron një përgjigje të shpejtë prej 8 sekondash për një lexim të temperaturës. Me një konstruksion të fortë, rezistent ndaj korrozionit, çelik inoks, kjo sondë është në gjendje të matë sipërfaqet deri në 650°C (1200°F).

Specifikimet

SKU

HI766PB

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

650°C (1200°F)

Koha e përgjigjes (90% e vlerës përfundimtare)

4 sekonda

Gjatësia e trupit

L 200 mm x dia 15 mm (7.9" x 0.6")

Sensor temperature

po

Materiali i trupit

çelik inoks

Përdorimi i Rekomanduar

furra, lëndë të ngurta të nxehta, kallëpe

Lidhja

Lloji-K

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara