SKU
HI145-30

Termometër në formë T -HI145

83,00 € 9.130,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 83,00 EUR (9.130,00 Lekë)

In stock

HI145 është një termometër dixhital në formë T me sondë depërtimi prej çeliku inoks i zhvilluar për programet HACCP. Ofron një dizajn ergonomik dhe jep matje me saktësi të lartë në një gamë të gjerë temperaturash.

  • CAL Check™
  • Sonda inoks AISI 316
  • Në përputhje me HACCP
  • Jo i përshtatshëm për matjen e temperaturës së trupit.

Termometrat HI145 u zhvilluan për programet HACCP që kërkojnë standarde të larta të performancës me thjeshtësi përdorimi. Doreza e qendrueshme në formë T përshtatet rehat në dorë dhe është ideale për aplikime ku forca e aplikuar është e nevojshme për futje, si p.sh. me inspektimin e mishit dhe ushqimeve gjysmë të ngrira. LCD i vendosur në majë të njehsorit lejon leximin e lehtë në aplikacionet e gatimit.

Veçoritë 


CAL Check™

Kur HI145 ndizet, kryhet menjëherë një test kalibrimi. Me këtë veçori unike, seria HI145 kryen një vetëkontroll të statusit të saj të kalibrimit dhe e shfaq atë në LCD, duke siguruar saktësi, përsëritshmëri dhe besim në lexime.

Në përputhje me HACCP

HI145 është në përputhje me rregulloret e ushqimit, duke e bërë atë një instrument ideal për t'u përdorur si një mjet për kontroll në analizën HACCP.

Sonda prej çeliku inoks AISI 316

Termometri HI145 është i pajisur me një sondë çeliku inoks AISI 316 300 mm (12”), ideale për monitorimin e lëngjeve të nxehta, si p.sh. gjatë skuqjeve ose përgatitjes së supës.

Jetëgjatësia e përmirësuar e baterisë

HI145 përdor bateri AAA dhe ofron 10,000 orë përdorim të vazhdueshëm.

Fikja automatike

Jetëgjatësia e baterisë së termometrit ruhet nga kjo veçori.Termometri fiket automatikisht pas 8 minutash mospërdorim.

 

Specifikimet

SKU

HI145-30

Temperatura Intervali

-58.0 në 428.0°F

Temperatura Rezolucioni

0.1°F (-58.0 në 199.9°F); 1°F (200 në 428°F)

Temperatura Saktësia

±0.6°F (-4 në 194°F); ±0.4% F.S. (jashtë)

Temperatura Sonda

sondë prej celiku inoks; 300 mm x dia 5 mm (11.8 x dia 0.2’’)

Fikja automatike

pas 8 minutash mos përdorim

Lloji i baterisë/ Jetëgjatësia

1.5V AAA / rafërsisht 10000 orë përdorim i vazhdueshëm

Mjedisi

-10 në 50°C (14 në 122°F); RH max 95%

Dimensionet

92 x 340 x 38 mm (3.6 x 13.4 x 1.5”)

Pesha

80 g (2.8 oz.)

Porosi për informacion

I furnizuar me manual dhe bateri.

Garancia

1 vit

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara