SKU
HI935004

Termometri termoçift Tipi-T HI935004

100,00 € 11.000,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 100,00 EUR (11.000,00 Lekë)

In stock

HI935004 është një termometër termoçift i papërshkueshëm nga uji i tipit T që mat temperaturën nga -50,0 në 300°C (-58,0 deri në 572°F). Bateritë e përfshira ofrojnë deri në 3500 orë përdorim të vazhdueshëm. CAL Check™ dhe Sistemi i Parandalimit të Gabimeve të Baterisë (BEPS) sigurojnë nivelin më të lartë të saktësisë dhe besimit. Sonda është e zëvendësueshme. Ky matës mund të certifikohet si i gjurmueshëm sipas standardeve NIST.

  • Saktësia ±0,4°C/±0,7°F
  • Sonda e depërtimit me përgjigje ultra të shpejtë që arrin 90% të vlerës së saj përfundimtare brenda 4 sekondave
  • E përkryer për përdorim në prodhimin e karameleve, në ushqimet e ngrira dhe kudo ku lagështira është presente.

Funksioni CAL Check™

HI935004 përfshin teknologjinë ekskluzive CAL Check™ të Hanna-s. CAL Check™ lejon përdoruesin të kontrollojë statusin e kalibrimit. Nëse njehsori është i kalibruar, ekrani do të tregojë automatikisht "0.0°C" gjatë nisjes.

Treguesi i baterisë së ulët

Bateritë AAA të përfshira ofrojnë 3500 orë përdorim të vazhdueshëm. Kur niveli i baterisë është nën 10%, një simbol paralajmërues do të pulsojë për të treguar gjendjen e ulët të baterisë. Kur fuqia e ulët e baterisë mund të ndikojë në rezultatet tuaja, njehsori do të fiket për të shmangur leximet e gabuara të shkaktuara nga niveli i ulët i baterisë.

Fikja automatike

Funksioni i fikjes automatike mund të vendoset për të fikur njehsorin pas 8 ose 60 minutash, ose mund të çaktivizohet në mënyrë që njehsori të qëndrojë vazhdimisht i ndezur. Funksioni i fikjes automatike zgjat jetëgjatësinë e baterisë dhe kursen energjinë nëse njehsori lihet aksidentalisht i ndezur.

 

Strukturë e qëndrueshme

Këllëfi i papërshkueshëm nga uji ofron mbrojtje maksimale që termometri të jetë i qëndrueshëm në çdo mjedis.

Dizajn portativ

I krijuar edhe për testim në lëvizje, ekrani i madh LCD ofron lexime nga çdo kënd.

Funksionimi me një buton të vetëm

Me funksionimin e një butoni të vetëm, matjet e temperatures janë më të thjeshta. Ky buton i vetëm e ndez dhe e fik njehsorin dhe ju lejon të kaloni nëpër opsione të tjera kur jeni në modalitetin e konfigurimit.

 

Sonda plotësisht e zëvendësueshme

HI935004 punon me një gamë të gjerë sondash termistorësh, duke përfshirë një shumëllojshmëri sondash HI767 të projektuara posaçërisht për nevojat tuaja.

Paketuar me FC767PW

FC767PW është një sondë për përdorim të përgjithshëm ushqimor. Sonda prej çeliku inoks është e qëndrueshme dhe e lehtë për t'u pastruar.

Shërbimi i kalibrimit për gjurmueshërinë NIST

Ky matës mund të pajiset me një certifikatë kalibrimi të gjurmueshme në Institutin Kombëtar të Standardeve dhe Teknologjisë (NIST) sipas kërkesës. Gjurmueshmëria në NIST bën të mundur arritjen e niveleve më të larta të cilësisë dhe produktivitetit të matjes.

Specifikimet

Intervali temperatura

-50,0 deri në 400,0 °C -58,0 deri në 752,0 °F

Rezolucioni

0,1 °C / 0,1 °F

Saktësia

±0,2% duke përjashtuar gabimin e sondës

Bateria

3 x 1,5 V AAA, përafërsisht. 4000 orë përdorim të vazhdueshëm

Fikja automatike e zgjedhur nga përdoruesi

8 min, 60 min, ose ç’aktivizoje

Mjedisi

-20 deri në 50 °C /-4 deri në 122 °F; RH 100%

Dimensionet

152 x 58 x 30 mm (5,5 x 2,2 x 1,1")

Pesha

178 g (6,27 oz.)

 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara