SKU
HI9350041

Termometri Termoçift lloji-T- HI9350041

112,00 € 12.320,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 112,00 EUR (12.320,00 Lekë)

In stock

HI9350041 është një termometër termoçift portativ lloji-T i papërshkueshëm nga uji i krijuar për profesionistet e ushqimit, të cilët duhet të monitorojnë temperaturën si pjesë e një plani të analizës së rrezikshme të pikave kritike të kontrollit (HACCP), duke përfshirë shërbimin e ushqimit, prodhimin, paketimin, transportin, restorantet ose hotelierinë. . HI9350041, si njehsor, mund të matë në një interval të gjerë temperaturash nga -50,0°C (-58,0°F) deri në 300°C (572°F) dhe ofron një saktësi shumë të lartë prej ±0,4°C (±0,7 °F). Saktësia e njehsorit sigurohet me veçori të avancuara diagnostikuese, duke përfshirë CALCheck që kontrollon për lëvizjen jonormale të elektronikës së brendshme, sistemin e parandalimit të gabimeve të baterisë (BEPS) që nuk do të lejojë që të bëhet një lexim kur nuk ka fuqi të mjaftueshme nga bateria dhe diagnostifikimi i sondës që paralajmërojnë përdoruesin kur sonda nuk është e lidhur ose është dëmtuar.

Termometri HI9350041 Foodcare furnizohet me sondën e zëvendësueshme të termoçiftit FC767C1 Ultra-Fast T-Type që do të arrijë 90% të leximit përfundimtar brenda 4 sekondave. Maja e FC767C1 është vetëm 1,6 mm (0,06”) në diametër duke lejuar depërtim të lehtë në trupat e ngurtë dhe gjysmë të ngurtë. Trupi prej çeliku inoks AISI 316 është 95 mm (3,7”) i gjatë dhe është i ndërtuar në përputhje me Rregulloren (EC) 1935/2004. HI9350041 me HI767C1 është i certifikuar sipas standardit EN13485:2001 që ka kërkesa strikte për saktësinë, kohën e përgjigjes, kushtet e funksionimit dhe të ruajtjes.

Specifikimet

 

Intervali temperatura

-50,0 deri në 199,9°C / 200 deri në 300°C; -58,0 deri në 399,9°F / 400 deri në 572°F

Rezolucioni

0,1°C (-50,0 deri në 199,9°C) / 1°C (200 deri në 300°C); 0,1°F (-58,0 deri në 399,9°F) / 1°F

(400 deri në 572°F)

Saktësia e njehsorit @23,0°C ±5°C

±0,4°C (-50,0 deri në 300°C); ±0,7°F (-58,0 deri në 572°F)

Saktësia e sondës

±0,6°C (-50 deri në 100,0°C); ±1,6°C (100,0 deri në 300°C); ±1,1°F (-58 deri në 212°F); 

±2,9°F (212 deri në 572°F)

Koha e përgjigjes për 90% të vlerës përfundimtare

4 sekonda

Lloji i Baterisë

1.5V AAA (3) / afërsisht 3500 orë përdorim të vazhdueshëm

Fikja automatike

pas 8 ose 60 minutash mospërdorim (mund të çaktivizohet)

Mjedisi

për matjen e ajrit: Lloji E; për matjen e brendshme të produktit: gjendja e vlerësuar e funksionimit: -20 deri në 50°C (-4 deri në 122°F) kushti kufizues: -30 deri në 50°C (-22 deri në 122°F) gjendja e ruajtjes dhe transportit: -40 deri në 70° C (-40 deri në 158°F); lagështia relative 100%

Temperatura e fazës/transportit

-40 deri në 70°C (-40 deri në 158°F)

Dimensionet

140 x 57 x 28 mm (5,5 x 2,2 x 1,1'') 

Pesha 

178 g (6,27 oz.)

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara