SKU
HI7032M

Tretësirë kalibruese TDS 1382 mg/L (ppm) (shishe 230 ml) - HI7032M

15,00 € 1.650,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 15,00 EUR (1.650,00 Lekë)

In stock

HI7032M është një zgjidhje e kalibrimit TDS me cilësi premium 1,382 mg/L (ppm) që përgatitet kundër një solucioni të klorurit të kaliumit të gjurmueshëm NIST. Solucionet Hanna TDS kanë numrin e lotit dhe datën e skadencës të shënuar qartë në etiketë dhe janë të papërshkueshme nga ajri me një vulë të papërshtatshme për të siguruar cilësinë e solucionit. Linja e standardeve TDS të Hanna është formuluar posaçërisht për të pasur një skadencë prej 5 vjetësh nga data e prodhimit për një shishe të pahapur.

  • 1,382 mg/L (ppm) tretësirë kalibrimi TDS
  • Grafiku i temperaturës i vlerës aktuale µS/cm në temperatura të ndryshme të printuara në secilën shishe
  • Shishe e ajrosur me vulë të papërshtatshme për të siguruar cilësi

Detaje:

H7032M është një zgjidhje e kalibrimit TDS me cilësi premium 1,382 mg/L (ppm) e standardizuar me një matës përçueshmërie që është kalibruar me klorur kaliumi NIST 2202 SRM (Materiali standard referues) në ujë të dejonizuar për përdorim analitik në përputhje me ISO 39786/BS. Pajisjet shtesë të përdorura në përgatitjen e solucioneve përfshijnë balancat e certifikuara të kontrolluara me peshë, enë qelqi të klasës A dhe termometra të çertifikuar.

Shishe e ajrosur me vulë të papërshtatshme

  • Siguron cilësi dhe freski të zgjidhjes

Çdo shishe e shënuar me numrin e lotit dhe datën e skadencës

  • Zgjidhjet Hanna TDS janë të formuluara posaçërisht për të pasur një skadencë prej 5 vjetësh nga prodhimi për një shishe të pahapur.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara