SKU
HI98301

Testuesi TDS (ppm) DiST®1 - HI98301

67,00 € 7.370,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 67,00 EUR (7.370,00 Lekë)

Out of stock

Hanna Instruments HI98301 DiST 1 është një testues i përçueshmërisë elektrolytike (EC) loë range, mund të matet deri në 2000 ppm (mg/L).DiST 1 është një testues i fortë dhe i besueshëm me madhësi xhepi për përdorim në laborator ose terren. Ky matës modern  është vetëm 0,7" i trashë dhe jashtëzakonisht ergonomik, i përshtatshëm në mënyrë të rehatshme në dorën tuaj. HI98301 DiST1 ka një faktor konvertimi 0.5 në matjen e TDS në një shumëllojshmëri aplikimesh duke përfshirë kondicionimin e ujit, monitorimin e mjedisit, edukimin dhe përdorimin e përgjithshëm të laboratorit. Ky testues i mban gjërat të thjeshta me një operacion me dy butona; njëri për ON/OFF, tjetri për kalibrim.®®

 • LCD e madhe shumë-nivelëshe
 • Sonda e ekspozuar e temperaturës për reagim të shpejtë
 • Operacion i thjeshtë me dy butona

DiST 1 përmban një LCD të madhe shumë-nivelëshe e cila shfaq si përçueshmërinë elektrolytike (EC) ashtu edhe leximet e temperaturës njëkohësisht. Leximet e EC-së janë të shfaqura me rezolucion 1 ppm dhe me një saktësi prej ±2% shkallë të plotë. Gama e përçueshmërisë së HI98301 është nga 0 në 2000ppm. Një sensor i ekspozuar i temperaturës lejon për të shpejtuar temperaturën automatike të kompensuar ,matjet e përçueshmërisë. Temperatura mund të vendoset në °C ose °F. Ekrani LCD ka tregues stabiliteti dhe kalibrimi. Niveli i baterisë në përqindje është shfaqur në fillim duke lajmëruar përdoruesin për fuqinë e mbetur të baterisë që është në dispozicion.
Leximet e përçueshmërisë kryhen nga një elektrodë amperometrike grafiti që i reziston oksidimit, duke siguruar përsëritshmëri më të mirë në matje. Përdorimi i grafitit gjithashtu zvogëlon efektin e polarizimit të zakonshëm me testuesit amperometrik .

Kalibrimi kryhet duke shtypur butonin e kalibrimit të dedikuar, zhysni sondën në standardin e kalibrimit 1382 ppm . Kur vlera standarde është e njohur dhe qëndrueshmëria është  arritur, matësi automatikisht do të pranojë dhe ruajë vlerën e kalibrimi.

Opsionet e instalimit përfshijnë kohën automatike të fikjes dhe njësinë e temperaturës të shfaqur. Opsionet automatike të fikjes janë për të fikur matësin pas 8 minutave, 60 minutave ose çaktivizuar. Për të hyrë në modalitetin e rregullimit përdoruesi shtyp një buton të vendosur në pjesën e baterisë.Setup options include automatic shut-off timing and temperature unit displayed. Automatic shut-off options are to turn the meter off after 8 minutes, 60 minutes, or disabled. To enter the setup mode the user presses a button located in the battery compartment.

LCD shumë-nivelëshe

LCD e madhe shfaq EC, temperaturën, etiketën e kalibrimit, nivelin e baterisë dhe treguesin e paqëndrueshmërisë.

Sonda e temperaturës së ekspozuar

Një sondë e ekspozuar e temperaturës lejon një matje jashtëzakonisht të shpejtë dhe të qëndrueshme të EC.

Operon me dy butona

Vetëm dy butona për operimin e matësve. Një për on/off dhe një për kalibrim.

Veçoritë

Projektim i hollë dhe ergonomik

 • Me cepa të rrumbullakosur vetëm 17 mm i trashë, HI98302 është i hollë dhe përshtatet rehatshëm në dorë ose në xhep.

LCD e madhe shumë-nivelëshe

 • LCD është 29 mm (1.125") x 20 mm (0.81") duke lejuar përdoruesin të lexojë lehtë si EC ashtu edhe temperaturën njëkohësisht.

Operacion me dy butona

 • Njëri për ON/OFF, tjetri për kalibrim.

Sensor temperature i ekspozuar

 • Sensori i ekspozuar i temperaturës lejon matjet e shpejta automatike të kompensuar të temperaturës. Temperatura mund të shfaqet në oseC ose oseF.

Sensor Grafiti

 • Zvogëlon efektet polarizuese dhe nuk oksidohet duke rezultuar në një lexim të besueshëm dhe të saktë.

Kalibrim automatik

 • Kalibrimi automatik në 1382 ppm (mg/L) me një shtypje të vetme të një butoni.

Treguesi i stabilitetit

 • Një tregues i qëndrueshmërisë së etiketës së orës do të zhduket për të lajmëruar përdoruesin kur leximi është i qëndrueshëm.

Fikje automatike

 • Koha e zgjedhur nga përdoruesit derisa matësi të fiket për të ruajtur jetëgjatësinë e baterisë. Opsionet janë 8 min, 60 min ose mund ta caktivizoni

Treguesi i ulët i baterisë

 • Treguesi i ulët i baterisë që shfaqet kur mbetet më pak se 10% jetëgjatësia e baterisë.

Niveli i baterisë në Nisje

 • Në start-up, të gjitha segmentet LCD janë shfaqur për 1 sekond, pastaj treguesi për qind i jetëgjatësisë së mbetur të baterisë është shfaqur.

 

Specifikime

SKU

HI98301

Gama TDS

0 deri 2000 mg/L (ppm)

Rezolucioni TDS

1 mg/L (ppm)

Saktësia e TDS

±2% F.S.

Kalibrimi I TDS

automatike, me një pikë në 1382 ppm

Kompensimi i temperaturës EC/TDS

automatike nga 0 në 50°C (32 deri në 122°F)

Faktori i konvertimit të EC-së në TDS

0.5

Gama e temperaturës

0.0 deri në 50.0°C/32.0 deri në 122.0°F

Rezolucioni i temperaturës

0.1°C / 0.1°F

Saktësia e temperaturës

±0.5°C / ±1.0°F

Lloji i baterisë / jeta

CR2032 3V Li-ion / përafrim. 250 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri 122°F); Rh 100% max

Dimensionet

160 x 40 x 17 mm (6.3 x 1.6 x 0.7'')

Pesha

75 g (2.6 oz.)

Informacion*

HI98301 (DiST 1) është furnizuar me bateri CR2032, 1382 ppm calibration solution sachet (4), mëngë magazinimi / mbrojtje, manual udhëzimi dhe çertifikatë cilësie.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara