SKU
HI5010-01

Buferi i kalibrimit teknik pH 10,01 (1 L) - HI5010-01

49,00 € 5.390,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 49,00 EUR (5.390,00 Lekë)

In stock

HI5010-01 është një tampon teknik i kalibrimit me cilësi premium pH 10,01 që është i gjurmueshëm nga NIST dhe i pajisur me një Certifikatë Analize. Tamponët e kalibrimit Hanna kanë numrin e lotit dhe datën e skadencës të shënuar qartë në etiketë dhe janë të papërshkueshëm nga ajri me një vulë të papërshtatshme për të siguruar cilësinë e solucionit. Linja e tamponëve të kalibrimit teknik të Hanna-s është formuluar posaçërisht për të skaduar 2 vjet nga data e prodhimit për një shishe të pahapur.

 • I pajisur me Certifikate Analize
 • Saktësia prej +/- 0,01 pH @ 25°C
 • Grafiku i temperaturës i vlerës aktuale të pH në temperatura të ndryshme të printuara në secilën shishe

HI5010-01 është një tampon teknik i kalibrimit me cilësi premium pH 10.01 i prodhuar në përputhje me standardet ISO 3696/BS3978 duke përdorur kripëra me pastërti të lartë, ujë të dejonizuar, ekuilibra të certifikuar të kontrolluar nga pesha dhe enë qelqi të klasit A në një mjedis të kontrolluar me temperaturë të monitoruar me termometra të çertifikuar. Vlerat e raportuara janë të sakta në +/- 0,01 pH @ 25°C dhe janë të gjurmueshme në Materialet Standarde të Referencës NIST (SRMs).

HI5010-01 është pajisur me Certifikatën e Analizës

 • Kodi i produktit
  Shume numra
  Vlera mesatare e lotit
  SRM-të që janë përdorur
  Date e prodhimit
  Data e skadencës

Etiketë e koduar me ngjyra për identifikimin e lehtë të vlerës së tamponit të pH

 • Lehtë për të identifikuar vlera të ndryshme tampon
 • Tretësira nuk përmban asnjë ngjyrë që mund të njollosë qelizën e referencës së një elektrode pH
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara