SKU
HI5004-R

Buferi teknik i kalibrimit pH 4,01 w/ COA (500 mL) HI5004-R

32,00 € 3.520,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 32,00 EUR (3.520,00 Lekë)

In stock

HI5004-R është një tampon teknik i kalibrimit me cilësi premium pH 4.01 që është i gjurmueshëm nga NIST dhe i pajisur me një Certifikatë Analize që është ngjyrosur me ngjyrë të kuqe për identifikim të lehtë të tamponit. Tamponët e kalibrimit Hanna kanë numrin e lotit dhe datën e skadencës të shënuar qartë në etiketë dhe janë të papërshkueshëm nga ajri me një vulë të papërshtatshme për të siguruar cilësinë e solucionit. Linja e tamponëve teknikë të kalibrimit Hanna është formuluar posaçërisht për të pasur një skadencë prej 5 vjetësh nga data e prodhimit për një shishe të pahapur.

  • I pajisur me Certifikate Analize
  • Saktësia prej +/- 0,01 pH @ 25°C
  • Grafiku i temperaturës i vlerës aktuale të pH në temperatura të ndryshme të printuara në secilën shishe

HI5004-R është një tampon teknik i kalibrimit me cilësi premium pH 4,01 i bërë nga kripëra me pastërti të lartë dhe ujë të dejonizuar për përdorim analitik sipas ISO 3696/BS3978, duke përdorur ekuilibra të kontrolluar me peshë të certifikuar dhe qelqe të klasit A, në një mjedis të kontrolluar me temperaturë të kontrolluar me certifikatë termometra. Vlerat e raportuara janë të sakta në +/- 0,01 pH @ 25°C dhe janë të gjurmueshme në Materialet Standarde të Referencës NIST (SRMs). certificate of Analysis

HI5004-R është i pajisur me Certifikatën e Analizës

  • Kodi i produktit
  • Shume numra
  • Vlera mesatare e lot
  • SRM-të që janë përdorur
  • Date e prodhimit
  • Data e skadencës

 

Etiketë e koduar me ngjyra dhe tretësirë e ngjyrosur për identifikimin e lehtë të vlerës së tamponit të pH

  • Lehtë për të identifikuar vlera të ndryshme tampon
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara