SKU
HI766f

Sonda Termoçift e Tipit-K për Temperaturën - HI766F

50,00 € 5.500,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 50,00 EUR (5.500,00 Lekë)

In stock

HI766F është një sondë termoçifti e tipit K me një mbështjellës fleksibël të krijuar për t'u përdorur me një termometër termoçift. Kabulli shtrihet 1 m (3,3') nga fundi i sensorit deri te lidhësi i termoçiftit me njehsorin; HI766F nuk ka një dorezë. Sonda e lakueshme prej çeliku inoks lejon përdoruesit të marrin lexime shumë të sakta të një sërë sipërfaqesh me temperaturë të lartë.

  • Mat deri në 1100°C (2000°F)
  • Koha e përgjigjes 4 sekonda
  • çelik inoks AISI 316

Sonda termoçift fleksibël me temperaturë të lartë e tipit K - HI766F është projektuar për të matur temperaturën e sipërfaqeve të ngurta me temperaturë të lartë që mund të jetë e vështirë të matet me sondat tradicionale të temperaturës. Koha e përgjigjes së një matjeje ndikohet nga pozicioni i sensorit në lidhje me sipërfaqen që matet. Konstruksioni fleksibël i mbështjellësit HI766F ofron një përgjigje të shpejtë prej 4 sekondash për një lexim të temperaturës. Me një konstruksion të fortë, rezistent ndaj korrozionit, inoksi AISI 316, kjo sondë është në gjendje të matë sipërfaqet jashtëzakonisht të nxehta deri në 1100°C (2000°F).

 

 

Specifikimet

Materiali i trupit

çelik inoks

Gjatësia

L 255 mm x diametër 1,5 mm (10" x 0,06")

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

1100°C (2000°F)

Koha e përgjigjes (90% e vlerës përfundimtare)

3 sek

Sensor temperature

po

Kabulli

fibër xham dhe çelik inoksi/i drejtë; 1 m (3,3')

Lidhja

Lloji K

Rekomandime

për temperatura të larta

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara