SKU
HI147-01

Termometri remote CheckFridge™ - HI147

80,00 € 8.800,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 80,00 EUR (8.800,00 Lekë)

In stock

HI147 shërben për monitorim në mjediset e kujdesit ushqimor. Ai përmban magnete për vendosje të lehtë në një sipërfaqe metalike dhe jep matje të saktësisë së lartë në një gamë të gjerë të temperaturës.

  • Kontrolli CAL™ Check
  • Magnetizuar
  • Ekran I qartë

HI147 shërben për monitorim në mjediset e kujdesit ushqimor. Ai përmban magnete për vendosje të lehtë në një sipërfaqe metalike dhe jep matje të saktësisë së lartë në një gamë të gjerë të temperaturës.Veçoria unike CAL Check™ e termometrit lejon një kalibrim të brendshëm të pajisjes me shtypjen e një çelësi, duke lehtësuar kështu kohën e përgatitjes.

 

Veçoritë në një shikim

CAL Check™ - Veçoria unike CAL Check™ e termometrit lejon një kalibrim të brendshëm të pajisjes me shtypjen e një çelësi, duke lehtësuar kështu kohën e përgatitjes së banjës me akull. 

Magnetizuar - Dy magnete të vendosura në pjesën e pasme të pajisjes të gjitha për vendosjen e lehtë në pjesën e jashtme të një frigoriferi ose kabineti metalike. 

Food Compatible Cable - Termometri është projektuar posaçërisht me një kabllo të përputhshme ushqimore për monitorimin e vazhdueshëm të temperaturës në mjediset e kujdesit ushqimor.

 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara