SKU
HI93501

Termometri Termistor Foodcare - HI93501

101,00 € 11.110,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 101,00 EUR (11.110,00 Lekë)

In stock

HI93501 është një termometër termistor i papërshkueshëm nga uji që mat temperaturën nga -50,0 në 150,0°C (-58,0 deri në 302,0°F). Bateritë e përfshira ofrojnë deri në 4500 orë përdorim të vazhdueshëm. CAL Check™ dhe Sistemi i Parandalimit të Gabimeve të Baterisë (BEPS) sigurojnë nivelin më të lartë të saktësisë dhe besimit. Sonda është e zëvendësueshme dhe funksionon me një shumëllojshmëri sondash të specializuara. Ky matës mund të certifikohet si i gjurmueshëm sipas standardeve NIST.

  • Saktësia ±0,1 °C/ ±0,2 °F
  • Aktivizo fikjen automatike pas 8 minutash, 60 minutash ose çaktivizoje
  • E përkryer për kontrollin në vend të ushqimit në kuzhina, në barbekju dhe katering
  • Jo i përshtatshëm për matjen e temperaturës së trupit

Funksioni CAL Check™

HI93501 përfshin teknologjinë ekskluzive CAL Check™ të Hanna-s. CAL Check™ lejon përdoruesin të kontrollojë statusin e kalibrimit. Nëse njehsori është i kalibruar, ekrani do të tregojë automatikisht "0.0°C" gjatë nisjes.

Treguesi i baterisë së ulët

Bateritë AAA të përfshira ofrojnë 4500 orë përdorim të vazhdueshëm. Kur niveli i baterisë është nën 10%, një simbol paralajmërues do të pulsojë për të treguar gjendjen e ulët të baterisë. Kur fuqia e ulët e baterisë mund të ndikojë në rezultatet tuaja, njehsori do të fiket për të shmangur leximet e gabuara të shkaktuara nga niveli i ulët i baterisë.

Fikja automatike

Funksioni i fikjes automatike mund të vendoset për të fikur njehsorin në 8 ose 60 minuta, ose mund të çaktivizohet në mënyrë që njehsori të qëndrojë vazhdimisht i ndezur. Funksioni i fikjes automatike zgjat jetën e baterisë për qetësi dhe kursen energjinë nëse njehsori lihet aksidentalisht i ndezur.

 

Strukturë e qëndrueshme

Këllëfi i papërshkueshëm nga uji dhe struktura rezistente ndaj goditjeve ofrojnë mbrojtje maksimale për një termometër të qëndrueshme në çdo mjedis.

Dizajni portativ

I krijuar për t'u mbajtur lehtë në dorën tuaj për testim në lëvizje, ekrani i madh LCD ofron lexime nga çdo kënd.

Funksionimi me një buton të vetëm

Matjet e temperatures janë shumë të thjeshta sepse funksionon me një buton të vetëm. Ky buton i vetëm e ndez dhe e fik njehsorin dhe ju lejon të kaloni nëpër opsione të tjera kur jeni në modalitetin e konfigurimit. 

 

 

Sonda plotësisht e zëvendësueshme

HI93501 punon me një gamë të gjerë sondash termistore, duke përfshirë një shumëllojshmëri sondash HI762 të projektuara posaçërisht për nevojat tuaja.

Paketuar me FC762PW

FC762PW është një sondë depërtimi e fortë e krijuar për përdorim të përgjithshëm. Sonda prej çeliku inoksi është e qëndrueshme, e lehtë për t'u pastruar dhe perfekte për mjedisin e vështirë që haset në sektorin e ushqimit.

 

 

Specifikime

Specifikime

Detaje

sku

HI93501

Intervali

-50,0 deri në 150,0 °C -58,0 deri në 302,0 °F

Rezolucioni

0,1 °C 0,1 °F

Saktësia (@20˚C/68˚F)

±0,1 °C (-50,0 deri në 150,0 °C) ±0,2 °F (-58,0 deri në 302,0 °F)

Sonda

Sonda e termistorit FC762PW

Saktësia e sondës

±0,3 °C (-10,0 deri në 80,0 °C) ±0,5 °F (14 deri në 176 °F) ±0,7 °C / ±1,3 °F diapazoni i mbetur

Koha e përgjigjes për 90% të vlerës përfundimtare

10 sekonda

Bateria

1,5 V AAA (3 copë) përafërsisht. 4500 orë përdorim të vazhdueshëm

Fikja automatike

i zgjedhur nga përdoruesi: pas 8 minutash, 60 minutash ose i çaktivizuar

Mjedisi

Për matjen e ajrit: Lloji E Për matjen e brendshme të produktit: Gjendja e vlerësuar e

funksionimit: -20 deri në 50 °C (-4 deri në 122 °F) Kushti kufizues: -30 deri në 50 °C

 (-22 deri në 122 °F) Kushtet e ruajtjes dhe transportit : -40 deri në 70 °C (-40 deri në 158 °F)

Lagështia relative 100 %

Temperatura e ruajtjes/transportit

-40 deri në 70 °C (-40 deri në 158 °F)

Dimensionet

140 x 57 x 28 mm (5,5 x 2,2 x 1,1”)

Pesha

175 g (6,17 oz.)

Certifikimi

EN 13485:2001 Përshtatshmëria: Magazinimi dhe transporti; Mjedisi Klimatik:

 E; Klasa e saktësisë: 1;

Shënim

*Diapazoni i matjes mund të kufizohet sipas llojit të sondës.

Garancia

2 vite

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara