SKU
FC250B

Elektrodë pH me trup të hollë për produktet e qumështit - FC250B

386,00 € 42.460,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 386,00 EUR (42.460,00 Lekë)

In stock

FC250B është një elektrodë pH me trup të hollë prej xhami që ka një lidhës BNC. Diametri shumë i vogël 4 mm i FC250B mbrohet nga një trup qelqi ultra i hollë që është 150 mm (5,9 ") i gjatë; një diametër ideal për kontejnerët e vegjël dhe epruvetat. FC250B gjithashtu ka një dizajn lidhjeje të hapur me elektrolitin xhel viskolen, një llambë ndijore e bërë nga xhami për qëllime të përgjithshme dhe një formë maje konike. Ky dizajn është ideal për matjet e pH në djathë, produktet e qumështit dhe proceset e kontrollit të cilësisë. Gama e rekomanduar e temperaturës së funksionimit është nga 20 në 40°C.

  • Trup qelqi 4 mm
  • Majë qelqi konike
  • Kryqëzimi i hapur

 

Detaje:

Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të gjerë elektrodash pH që janë të dizajnuara për shumë aplikacione të ndryshme. Lloji i xhamit që përdoret për të përcaktuar pH, forma e llambës, materiali i trupit, lloji i kryqëzimit dhe elektroliti i përdorur janë vetëm disa nga konsideratat e projektimit. Elektroda pH e trupit të hollë FC250B përdor xham me qëllim të përgjithshëm (GP), llambë konike, trup çeliku inoks AISI 316.

Formulimi i qelqit për qëllime të përgjithshme

Xhami me qëllim të përgjithshëm (GP), siç nënkupton edhe emri është një formulim standard qelqi që përdoret për përdorim të përgjithshëm. Një elektrodë pH me xham GP do të ketë një rezistencë prej 100 megaohms në 25°C dhe është e përshtatshme për matjen e pH të mostrave që janë në temperaturat e ambientit. Elektroda pH me trup të hollë FC250B është e përshtatshme për t'u përdorur me mostra që masin nga 20 në 40°C.

Majë konike prej qelqi

Dizajni i majës në formë konike lejon depërtimin në trupa të ngurtë, gjysmë të ngurtë dhe emulsione për matjen e drejtpërdrejtë të pH në produktet ushqimore.

Open junction

Lëndët e ngurta dhe proteinat e pezulluara që gjenden në produktet ushqimore do të bllokojnë një kryqëzim konvencional referues qeramike. Ky bllokim do të pengojë qarkun e matjes midis elektrodës treguese dhe referencës së brendshme duke rezultuar në kohë më të ngadaltë të reagimit, lexime të çrregullta dhe zëvendësim të shpeshtë të elektrodës. Dizajni i kryqëzimit të hapur përbëhet nga një ndërfaqe solide xhel (viskoleni) midis mostrës dhe referencës së brendshme Ag/AgCl. Kjo ndërfaqe jo vetëm që parandalon hyrjen e argjendit në mostër, por gjithashtu e bën atë të papërshkueshëm nga bllokimi, duke rezultuar në një përgjigje të shpejtë dhe lexime të qëndrueshme.

Lidhësi BNC

Elektroda pH me trupit të hollë FC250B përdor një lidhës BNC. Ky lloj lidhësi është universal në atë që mund të përdoret në çdo matës pH që ka hyrjen e sondës femërore BNC. Llojet e tjera të lidhësve përfshijnë DIN, llojin e vidës, tipin T dhe 3.5 mm.

Specifikimet

Materiali i trupit

Xham

Elektroda referuese

Ag/AgCl

Kryqëzimi / Shkalla e rrjedhjes

I hapur

Elektroliti

Viskolen, xhel

Intervali                   

pH 0 deri në 13

Maks. presioni

0.1 bar

Struktura

konike (3 x 5 mm)

Diametri

5 mm

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

20 deri në 40°C (68 deri në 104°F)

Sensor temperature

Jo

Përforcues

Jo

Kabulli

koaksial; 1 m (3,3')

Lidhja

BNC

Aplikacionet

Në produktet e qumështit, epruveta, flakone

 

Max. pressure

0.1 bar

Tip shape

conic (3 x 5 mm)

Diameter

5 mm

Recommended Operating Temperature

20 to 40°C (68 to 104°F)

Temperature sensor

No

Amplifier

No

Cable 

coaxial; 1 m (3.3')

Connection

BNC

Applications

dairy, test tubes, vials

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara